Τετάρτη 23 Ιουλίου 2008

Χαρές από τα σκυλιά τής Νέας Τάξης γιά την σύλληψη τού Ράντοβαν Κάρατζιτς !

Όλα τα σκυλιά τής νέας τάξης τής χώρας μας καί οι δωσίλογοι τών Μ.Μ.Ε. , συνεπικουρούμενοι από την "ευνουχισμένη" εγχώρια "διανόηση", πανηγυρίζουν γιά την σύλληψη τού Ράντοβαν Κάρατζιτς!
Ξέρουν πολύ καλά, ότι τα ομαδικά εγκλήματα, που διέπραξαν οι ιμπεριαλιστές τού ΝΑΤΟ καί τής Ε.Ε. στην πολύπαθη Γιουγκοσλαυΐα, δεν πρόκειται ποτέ να τα ξεχάσει η ανθρωπότητα. Καί γι' αυτό πασχίζουν να τα θάψουν κάτω από τις λυσσασμένες φωνές τών αφεντικών τους, περί δήθεν "γενοκτονίας" στην οποίαν τάχατες επιδόθηκαν οι άνθρωποι στην Σερβία καί στην Βοσνία, που αντιστάθηκαν στην επέμβαση τών ιμπεριαλιστών στην πατρίδα τους καί στην διάλυσήν της!
Οι γενοκτονίες λαών ( ΙΡΑΚ, Παλαιστίνη, Κούρδοι, κλπ) είναι στην "ημερήσια διάταξη" τής ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας, καί αυτοί αναμασούν την αισχρή προπαγάνδα τών εγκληματιών ιμπεριαλιστών τού ΝΑΤΟ καί τής Ε.Ε.!
Τσιμουδιά τα κόμματα "τού συστήματος"!
Οι "αριστερούληδες" έχουν να ασχοληθούν με τα "δικαιώματα", που διεκδικούν γιά τους αρσενοκοίτες καί "δεν αδειάζουν"!
Η εύστοχη ανακοίνωση τού ΚΚΕ γιά το θέμα, μάς δίνει το δικαίωμα να ελπίζουμε, ότι στην Ελλάδα δεν έχουνε πουληθεί ακόμη όλα!
Μέσα στο πηχτό σκοτάδι τής αντίδρασης, υπάρχει ακόμη ένα φώς, γιά να καθαρίζει ο νούς μας από τους βομβαρδισμούς τής βρώμικης νεοταξικής προπαγάνδας, καί γιά να σφυρηλατείται η λαϊκή επαγρύπνηση απέναντι στην αιματοβαμμένη, καί βάρβαρη, ιμπεριαλιστική νέα τάξη πραγμάτων!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ
" Η νέα κυβέρνηση της Σερβίας υποκύπτοντας στις πιέσεις των ΗΠΑ-ΕΕ συνέλαβε και ετοιμάζεται να εκδώσει τον Ράντοβαν Κάρατζιτς στο παράνομο και ανυπόληπτο, όπως αποδείχτηκε όλη αυτή την περίοδο, δικαστήριο της Χάγης.
Είναι το ίδιο δικαστήριο που έχει την ευθύνη για τον εγκλεισμό και θάνατο του πρώην προέδρου της Γιουγκοσλαβίας, Μιλόσεβιτς, επειδή τόλμησε να αντισταθεί στον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της χώρας του. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου θα έπρεπε να ήταν ο τότε ΓΓ του ΝΑΤΟ και οι τότε πρωθυπουργοί της ατλαντικής συμμαχίας, για τα μαζικά εγκλήματα σε βάρος των λαών της Γιουγκοσλαβίας, για την απόσχιση του Κοσόβου και την έξαρση του εθνικισμού και των απειλών για την ειρήνη που ζούμε σήμερα στη περιοχή.
Ιμπεριαλιστική κυριαρχία στα Βαλκάνια σημαίνει φτώχεια, ανεργία, πείνα για τους πολλούς, κράτη προτεκτοράτα και Νατοϊκές δυνάμεις κατοχής, αποσχιστικές ενέργειες, σοβινισμός.
Σημαίνει ατελείωτες εθνικές διενέξεις και νέες απειλές πόλεμου στην περιοχή.
Το ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους να εντείνουν τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα, να αποκρούσουν τις μεθοδεύσεις των ιμπεριαλιστών, είτε στη ΠΔΓΜ, είτε στο Κόσοβο, είτε στην Κύπρο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο των Βαλκανίων.
Κανένα μέτρο τρομοκρατίας δεν μπορεί να σταματήσει την πάλη των λαών".
Αθήνα, 22 Ιουλίου 2008

2 σχόλια:

  1. το πρόβλημα είναι η καταπάτηση του περιεχομένου των λέξεων,
    όπως είπε και ο κ. Όργουελ (στο περίπου) "αυτός που ελέγχει την γλώσσα ελέγχει την κοινωνία"

    έτσι, άλλα γεγονότα βαφτίζονται "εσωτερική υπόθεση" της τάδε χώρας και άλλα "μη ανεκτά από την ευαίσθητη και δημοκρατική διεθνή κοινότητα"

    δεν βλέπετε πόσες χιλιάδες αστυνομικοί χρειάζονται κάθε φορά για να προστατεύσουν τις συναντήσεις των δημοκρατικά εκλεγμένων ηγετών από .... αυτούς που τους εξέλεξαν;

    η παθιασμένη κακία της διεθούς δημοκρατικής κοινότητας έναντι των Σέρβων τιμωρούσε μία δεκαετία ένα λαό γιατί δεν "έδινε" τον Κάρατζιτς... πόσο αίμα χύθηκε αλήθεια για να καταργηθεί η "συλλογική ευθύνη" ;

    (τελικά μόνο για το ΠΑΣΟΚ ισχύει το ότι δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη)

    γι'αυτό η Ελληνική Γλώσσα είναι το κόκκινο πανί για κάθε εξουσία, επειδή όσο και να βιάζεις τις έννοιες, η ετυμολογία έρχεται να αποκαταστήσει την Λογική μέσα στην ψυχή του κάθε ανθρώπου που μπορεί να ρωτήσει την ίδια την λέξη για να του πει τί είναι δημοκρατία, τί δίκαιο, τί ελευθερία, τί αξιοπρέπεια...


    ΥΓ
    δείτε το ξεχασμένο "το παγκόσμιο χωριό"
    ...πόσο σωστή έκφραση... ένα πλανήτη με πολιτισμούς και ιστορία επιμένουν και τον κάνουν "χωριό", μόνο και μόνο για μπορεί να υπάρχει ο (παγκόσμιος) "παντοπώλης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη υπόθεση καί από τα πλέον σοβαρά ζητήματα oi προσπάθειες στρατευμένων εχθρών τής Ελληνικής Γλώσσας, γιά την στρέβλωσή της καί την σαλαμοποίησή της.
    Επειδή Γλώσσα καί σκέψη πάνε πάντοτε μαζί, μέσω τής σαλαμοποίησης τής Γλώσσας μας, επιδιώκουν την χειραγώγηση τής σκέψης μας.
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο πλέον επικίνδυνος εχθρός τής Γλώσσας μας είναι εσωτερικός! Γνωστοί ( καί μη εξαιρετέοι) εκείνοι, που πασχίζουν να την ευνουχίσουν!
    Χρειάζεται ένταση τής επαγρύπνησής μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!