Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Η μπόχα τών σκανδάλων, οι φασιστικές παρακαταθήκες καί οι προβοκάτορες!

Δεν θα ειπώ αναλυτικά πράγματα, για να αντικρούσω την πολιτικήν λάσπη, που εκτοξεύεται από πολιτικά μορφώματα τού συστήματος εναντίον τού Κόμματος τής Εργατικής Τάξης, τού ΚΚΕ.
Υπάρχουν αρκετά καί αναλυτικά στοιχεία, που έχουν δημοσιευθεί στον Ριζοσπάστη, καί απαντούν σε κάθε απορία καλοπροαίρετων ανθρώπων. Γι’ αυτούς τους καλοπροαίρεττους ( στους οποίους καί μόνον απευθύνεται αυτό το σημείωμα), υπάρχουν τα στοιχεία αυτά στις εξής σελίδες:
εδώ ( Ανακοίνωση τής Κοινοβουλευτικής Ομάδος τού ΚΚΕ),
εδώ ( γιά την προβοκάτσια ΠΑΣΟΚ-ΛΑΟΣ),
εδώ ( Άρθρο τού Ν. Μπογιόπουλου, 15.7.2008),
εδώ ( γιά μία Ανακοίνωση τού ΣΥΡΙΖΑ),
εδώ ( Τί φοβίζει τον κ. Παπανδρέου;),
εδώ ( Άρθρο τού Ν. Μπογιόπουλου, 16.7.2008), καί
εδώ( Ανακοίνωση τού Π.Γ. τής ΚΕ τού ΚΚΕ, 16.07.2008).

Από την θέση αυτήν, λοιπόν, ήθελα να διατυπώσεω μερικές σκέψεις μόνον. Που πηγάζουν από τις εμπειρίες, που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος κάποιας ηλικίας με αδιάλειπτη κοινωνική δράση !
Είμαι αρκετά μεγάλος στην ηλικία, γιά να βιάζομαι να τοποθετηθώ σε ένα πολιτικό ζήτημα, κυρίως όταν αυτό το ζήτημα είναι κατασκευασμένο γιά να κρύψει τίς «πομπές» εκείνων, που το χαλκεύουν.
Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός πριν μιλήσεις, όχι γιά να μην «εκτεθείς» στους βουτηγμένους μέχρι τον λαιμό στις ακαθαρισίες τού καπιταλιστικού συστήματος, αλλά γιατί, ως αριστερός, ως κομμουνιστής, έχεις χρέος να διακρίνεις καί να αποκαλύπτεις τα πρόστυχα παιχνίδια, που χαλκεύονται από τα γνωστά πλέον «προοδευτικά κέντρα» στην Ελλάδα, καί αναπαράγονται με τον «τηλεβόα» από φασιστοειδή μορφώματα, που κατασκευάζονται από τους ίδιους χαλκευτές καί «σιγοντάρονται» από τα διατεταγμένα στηρίγματα τού συστήματος.
Καί ο λαός, οι απλοί άνθρωποι τού μόχθου, έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν τα πολιτικά παίγνια, που σήμερα ενορχηστρώνονται από «γνωστά» καί «άγνωστα» χαλκεία!

Βρώμισε ο τόπος από την «μπόχα», που αναδύεται από την πολιτικόν «βόθρο» τών δύο μεγάλων κομμάτων, καί ο λαός «πιάνει την μύτη του»!Τα σκάνδαλα τής «Siemens» καί τής COSMOTE , με τις «μίζες» που πάνε κατ’ ευθείαν στα ταμεία τών δύο «κομμάτων εξουσίας» ή αυτομάτως στις τσέπες πολιτικών «στρατηγών» τους, αναδύουν την βρωμιά καί την δυσωδία τού καπιταλιστικού συστήματος πάνω στο οποίο αυτά στηρίζονται, γιά να επιβιώσουν με την στήριξή του καί γιά να συνεχίσουν το «έργο» τής συγκάλυψης τής σήψης του!Στον λυσσώδη αγώνα τους, γιά να φανεί στον λαό ο ένας από τους δύο «νταβατζήδες» τού συστήματος πιό «έντιμος» από τον άλλον, εκτέθηκαν καί οι δύο ανεπανόρθωτα στον κόσμο, καθ’ ότι αποκάλυψαν τις καπιταλιστικές κοπριές τους σε σημείο επικίνδυνο γιά το σύστημα που στηρίζουν , καί στο οποίο οφείλουν την ύπαρξήν τους!
Σε τέτοιες περιπτώσεις, κατά τις οποίες το πολιτικό «στρίμωγμα» τού αντιπάλου οδηγεί αναπόφευκτα στην απαξίωση καί στον κίνδυνο κατακρήμνισης τού οικοδομήματος, τής καπιταλιστικής μήτρας δηλαδή που συντηρεί καί «διατρέφει» τους διαγκωνιζόμενους «διαχειριστές» της, είναι «αδήριτη» ανάγκη να βρεθεί καί να εφαρμοσθεί ο «αντιπερισπασμός»!
Γνωστά καί απλά μαθήματα σε πρωτοετείς φοιτητές τών κοινωνικών, ιστορικών καί πολιτικών Επιστημών, αν μή καί αυτών ακόμη τών Λυκειοπαίδων!
Αλλά, ο αντιπερισπασμός δεν φθάνει να σχεδιασθεί! Χρειάζεται καί εκείνον, που θα τον υλοποιήσει!Τον ρόλον τού «πρόθυμου» σ’ αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως, αναλαμβάνουν εκείνοι, που έχουν «κατασκευασθεί» , έχουν ενισχυθεί καί παντοιοτρόπως επιδοτηθεί ακριβώς γι’ αυτόν τόν ρόλο!
Κάποτε, αυτόν τον ρόλο τό έπαιζαν οι «χίτες» καί οι «ταγματασφαλίτες»! Σήμερα, που οι «τεχνικές» έχουν «προοδεύσει», τον βρώμικον αυτόν ρόλο το έχουν αναλάβει οι κομματικές «τσόντες» τού πολιτικού συστήματος, οι οποίες απολαμβάνουν τής «ασυλίας» τού συστήματος, ακριβώς γιά να «παίξουν» αυτόν τόν ρόλον, όταν κριθεί αναγκαίο!
Ενώ, λοιπόν, «βράζει» ο τόπος καί επίκειται η εκκωφαντική αποκάλυψη ( το ξεμπρόστιασμα) τής σήψης καί τής βρωμιάς, μέσα στις οποίες είναι βουτηγμένα αμφότερα τα κόμματα «εξουσίας», έρχεται ο «από μηχανής θεός» τού συστήματος, το φασιστοειδές καπιταλιστικό κατασκεύασμα, ο ΛΑ.Ο.Σ, εν είδει «Στρατοδίκη» τής εμφυλιοπολεμικής περιόδου, να εγκαλέσει το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, καί να τού ζητεί «να δημοσιοποιήσει» τα οικονομικά του! Από κοντά καί ο Γ.Α. Παπανδρέου (ΓΑΠ), να συνταυλίζει τις «ταγματασφαλίτικες» μεθόδους τού ΛΑ.Ο.Σ., ελπίζοντας να βγεί από το πολιτικό βατερλώ, στο οποίο τον οδηγεί η απόλυτη ταύτισή του με την πολιτική τού κυβερνητικού κόμματος !
Δηλαδή, το ΛΑ.Ο.Σ. καί οι πολιτικοί πάτρωνές του ζητούν από το ΚΚΕ, να τούς ειπεί ποιός καί πόσα χρήματα έδωσε ως συνδρομή στο Κόμμα, ποιός απλός εργαζόμενος ( όπως ο γράφων) έδωσε γιά ενίσχυση στο Κόμμα από το πενιχρό εισόδημά του, στηρίζοντας την φωνή που αντιπαλεύει το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα καί μάχεται γιά τα συμφέροντα τής εργατικής τάξης!
Να παραδώσει τό όνομα τού απλού εργαζόμενου, που έδωσε 5 Ευρώ στο Κόμμα, γιά ενίσχυση!
Μα, άν το ΚΚΕ προχωρούσε σε μία τέτοια αδιανόητη ενέργεια, ποιός εργαζόμενος θα έμενε μαζί του; Ξέρουν, λοιπόν, αυτοί τί ζητούν! Να φιμώσουν, να στραγγαλίσουν την μόνη φωνή, η οποία αντιπαλεύει το σύστημα, το οποίο αναπαράγει την σήψη καί την βρωμιά σε βάρος τών συμφερόντων τών εργαζομένων!
Δεν είναι καινούργιες αυτές οι ασφαλίτικες μέθοδοι! Τα έχουμε ξαναζήσει, καί το 1985, καί το 1989, καί το 1991, καί αργότερα! Γιά να μήν ειπούμε γιά την Εμφυλιακή καί Μετεμφυλιακήν περίοδο, για την περίοδον τής Χούντας, την μπόχα τών οποίων αποπνέουν ακόμη κάποιοι σημερινοί «δημοκράτες», που πάνε «χέρι-χέρι» με το φασιστικό μόρφωμα τού Καρατζαφέρη!
Σήμερα, λοιπόν, εμπροσθοφυλακή τού συστήματος, γιά να συγκαλυφθούν τα συγκλονιστικά σκάνδαλα τής «Siemens» καί τής COSMOTE, είναι το ΛΑ.Ο.Σ. καί οι κλόουν του, το κομματίδιο, που εδημιούργησαν οι ίδιοι οι «ροπαλοφόροι Ηρακλείς» τού συστήματος. Από κοντά καί ο ΓΑΠ: «Θα πάρω το μυστρί μου, να κρύψω την ντροπή μου»! Καί πετάνε ασύστολα λάσπη, χωρίς καμμία συστολή, χωρίς στοιχεία, με υπονοούμενα, χωρίς αποδείξεις, εναντίον ενός κόμματος, που μόνον περγαμηνές έχει να παρουσιάσει γιά την υπεράσπιση τών δικαιωμάτων καί συμφερόντων τής εργατικής τάξης καί όλων τών εργαζομένων!
Εδώ, λοιπόν, έχουμε τον ορισμό τής «πολιτικής προβοκάτσιας»! Επιχειρούν ΛΑ.Ο.Σ. καί ΓΑΠ να αποπροσανατολίσουν τον λαό από τα καραμπινάτα σκάνδαλα στα οποία έχει βουτηχθεί η ηγεσία τού κόμματος τού ΓΑΠ καί το κυβερνητικό κόμμα, σκάνδαλα τα οποία είναι σύμφυτα με την φύση τού καπιταλιστικού συστήματος που υπηρετούν, καί ταυτόχρονα επιδιώκουν να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον τού κόμματος τών εργαζομένων, τού ΚΚΕ!Παλαιά η μέθοδος, κύριε ΓΑΠ , καί η αποτυχία της είναι βεβαία! Οι «αποδιοπομπαίοι τράγοι» ήσαντε εφεύρημα μίας άλλης εποχής, κατά την οποίαν κυριαρχούσε η «δεισιδαιμονία» στην κοινωνική ζωή!
Το ΚΚΕ δεν πρόκειται «να το βάλετε στο χέρι» ποτέ! Δεν σάς το έχουνε ειπεί ακόμη οι περισπούδαστοι «σύμβουλοί» σας; Όσες τσόντες καί να χρησιμοποιήσετε γι’ αυτό ( καί έχετε «διαθέσιμες» τσόντες δίπλα σας, ακόμη καί κάποια δήθεν "αντικειμενικά" blogs!), δεν πρόκειται να τα καταφέρετε! Γνωριζόμαστε, ευτυχώς, όλοι στην Ελλάδα! Καί τον ρόλο τού καθενός μας τον γνωρίζει ο λαός!Όλοι ξέρουμε, άλλωστε, ότι η μέθοδος «πές, πές ένα ψέμμα, κάτι θα μείνει», έχει πατέρα τον Γκαίμπελς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!