Τρίτη 3 Ιουνίου 2008

Οι δολοφόνοι τής Λευκίμμης!

Έχασε την μάχη με τον θάνατο η 43χρονη γυναίκα, Μαρία Κουλούρη, αργά το απόγευμα τής Κυριακής, 1 Ιουνίου 2008, η οποία είχε τραυματισθεί σοβαρά, κατά την δολοφονική επίθεση τών δυνάμεων καταστολής (ΜΑΤ) εναντίον τών κατοίκων τής Λευκίμμης Κέρκυρας, οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην Λευκίμμη!
Η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε τραυματισθεί σοβαρά κατά τα επεισόδια της Πέμπτης, 29 Μαΐου 2008, στην Λευκίμμη, όταν 16χρονος οδηγός μηχανής, δεχόμενος εν κινήσει (!) χτυπήματα από άνδρα των ΜΑΤ, έχασε τον έλεγχο τής μηχανής του και έπεσε επάνω της.
Η κηδεία τής άτυχης γυναίκας έγινε σήμερα, Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008 και ώρα 6 το απόγευμα, από την εκκλησία του Αγίου Αρσενίου στις Ριγγλάδες Λευκίμμης.

Εκείνοι, που έδωσαν την εντολή για την επίθεση τών ΜΑΤ, πρέπει να λογοδοτήσουν! Κυβέρνηση καί κατασταλτικοί μηχανισμοί είναι υπόλογοι για το ματοκύλισμα τού Λευκιμμιώτικου λαού!
Οι τοπικοί παράγοντες, που εκάλυψαν πολιτικά την άνανδρη δολοφονική επιδρομή 8 διμοιριών ΜΑΤ εναντίον τών κατοίκων τής Λευκίμμης, έχουν την κύρια ευθύνη για αυτήν την δολοφονία!
Το θράσος τους είναι απύθμενο, όταν, μετά από αυτήν την τραγική κατάληξη, βγαίνουν καί ασχημονούν, λέγοντας, ότι θα συνεχίσουν τα έργα γιά ΧΥΤΑ στην περιοχή, "για το γενικώτερο συμφέρον"!
Είναι δυνατόν οι πολιτικοί αρουραίοι να επικαλούνται το "γενικώτερο συμφέρον";

Αλλά, όπως είπαμε καί σε προηγούμενη ανάρτησή μας,
"Αυτή είναι, ήτανε, καί θα είναι πάντοτε η πρακτική καί η πολιτική τακτική τών κάθε είδους "διαχειριστών" τής τοπικής εξουσίας!
Όταν ο τοπικός "παράγων", αντί να συμπάσχει καί να συμπράττει στους αγώνες με την τοπική κοινωνία, γίνεται ο ιμάντας μεταφοράς καί εφαρμογής τής όποιας αντιλαϊκής καί αντιδραστικής πολιτικής τής κεντρικής εξουσίας, η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη: ο μοναδικός καί "προνομιακός" συνομιλητής του θα είναι τα ΜΑΤ, με τον λαό απέναντι!".

Γιά έκφραση συλλυπητηρίων στην οικογένειά της καί στους αγωνιζόμενους κατοίκους τής Λευκίμμης, εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!