Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008

Ψήφισε στο Ευρωκοινοβούλιο κατά τής διενέργειας δημοψηφίσματος !

Τό Πασόκ, στο Ευρωκοινοβούλιο, ψήφισε κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος !!!* Σύσσωμη η ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ καταψήφισε στις 20 Φλεβάρη 2008 τροπολογία για τη διενέργεια δημοψηφισμάτων για την Ευρωσυνθήκη στα κράτη - μέλη !
Τεράστια υποκρισία του Γ. Παπανδρέου, που τόνιζε στη Βουλή πως «ο αγώνας για τα δημοψηφίσματα είναι αγώνας για μια κοινωνικά δίκαια, δημοκρατική Ευρώπη»Η υποκρισία και ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτονται για μια ακόμα φορά σε όλο τους το μεγαλείο. Πριν ο Γ. Παπανδρέου και η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ ρίξει στο τραπέζι της «κούφιας» αντιπολιτευτικής τακτικής το «χαρτί» της διενέργειας δημοψηφίσματος για την Ευρωσυνθήκη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε φροντίσει, από τις 20 Φλεβάρη του 2008, να αποκλείσει μια τέτοια προοπτική, διά της ψήφου του, στο Ευρωκοινοβούλιο.
Οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μαζί μ' αυτούς της ΝΔ, στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχαν καταψηφίσει τροπολογία που ζητούσε τη διενέργεια δημοψηφισμάτων στα κράτη - μέλη της ΕΕ(!!!) καθώς και τροπολογία που θα δέσμευε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο να σεβαστεί την απόφαση του Ιρλανδικού λαού!!Η στάση αυτή του ΠΑΣΟΚ αγγίζει τα όρια της πολιτικής απάτης, καθώς από τη μια στο μεν ελληνικό κοινοβούλιο προτείνει και ψηφίζει τη διενέργεια δημοψηφίσματος για την Ευρωσυνθήκη και από την άλλη έχει ήδη καταψηφίσει ανάλογη πρόταση στο Ευρωκοινοβούλιο.
Μήπως ο Γ. Παπανδρέου που προχτές μέσα στη Βουλή δήλωνε ότι «ο αγώνας για τα δημοψηφίσματα είναι αγώνας για μια κοινωνικά δίκαια, δημοκρατική Ευρώπη», δε γνώριζε τι είχαν ψηφίσει οι ευρωβουλευτές του κόμματος του στο Ευρωκοινοβούλιο; Φυσικά και γνώριζε. Αυτή ήταν η πολιτική θέση του ΠΑΣΟΚ, αυτή εφάρμοσε από τη θέση της κυβέρνησης, αυτή ακολουθεί και σήμερα.
Τα στοιχεία και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών από τις διαδικασίες στο ευρωκοινοβούλιο είναι αποκαλυπτικά. Συγκεκριμένα στις 20 Φλεβάρη 2008 κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την έγκριση του ψηφίσματος για την Ευρωσυνθήκη από την Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου σύσσωμη η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ μαζί με τους ευρωβουλευτές της ΝΔ καταψήφισαν τις δυο συγκεκριμένες τροπολογίες που κατέθεσε η GUE/NGL (Συνομοσπονδιακή Ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς / Αριστερά των Πρασίνων των Βορείων Χωρών) στην οποία συμμετέχει και το ΚΚΕ.

Ειδικότερα, στην πρώτη τροπολογία που κατέθεσε η GUE/NGL, σχετικά με τη διενέργεια δημοψηφισμάτων, ζήτησε να συμπεριληφθεί στην πρόταση του ψηφίσματος που θα επικύρωνε το Ευρωκοινοβούλιο το ακόλουθο απόσπασμα:
«Είναι πεπεισμένο ότι, προκειμένου για μια επιλογή που δεσμεύει ριζικά το μέλλον, η κύρωση μιας ευρωπαϊκής συνθήκης πρέπει να γίνεται σε όλα τα κράτη - μέλη με δημοψηφίσματα, ύστερα από πλουραλιστική συζήτηση σχετικά με το περιεχόμενο και τα διακυβεύματα». Ενώ στη δεύτερη τροπολογία προτείνεται να συμπεριληφθεί ότι το Ευρωκοινοβούλιο «δεσμεύεται να σεβαστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ιρλανδία».Οι εταίροι του δικομματισμού, σε αγαστή συνεργασία, απέρριψαν το αίτημα για καταγραφή της λαϊκής βούλησης απέναντι στην Ευρωσυνθήκη, ενώ παράλληλα φρόντισαν με την πολιτική τους θέση να «θωρακίσουν» και το ευρωενωσιακό «κατασκεύασμα», σε περίπτωση απόρριψής του από το λαό της Ιρλανδίας, η οποία τελικά και έγινε με το ηχηρό «όχι» των Ιρλανδών.

Γίνεται φανερό ότι η υποκρισία και η δημαγωγία της ηγεσίας και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ έχει «κοντά ποδάρια».
Ο Γ. Παπανδρέου που όλο αυτό το διάστημα μιλούσε για τη «συμμετοχή του πολίτη» για τη σημασία της διενέργειας δημοψηφίσματος «που αποτελεί ουσιαστικό και συμβολικό βήμα για τη δημοκρατία», επιχειρώντας μ' αυτόν τον τρόπο να συγκαλύψει την πλήρη σύμπλευσή του με τη ΝΔ στη λογική του «ευρωμονόδρομου» και της προάσπισης των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, κορόϊδευε το ελληνικό λαό, αφού απέκρυπτε ότι το συγκεκριμένο αίτημα το κόμμα του, είχε φροντίσει να το ακυρώσει από πολύ νωρίς...-
( Από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ, 19 Ιουνίου 2008).

Δεν υπάρχουν σχόλια: