Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018

Δήλωση Τάκη Φωτόπουλου για την ακόμα και τυπική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας από τους απατεώνες της «Αριστεράς»

Ὁ ἀριστερὸς Πολιτικὸς Φιλόσοφος, Τάκης Φωτόπουλος, κατόπιν καὶ τῶν τελευταίων δραματικῶν γιὰ τὴν Ἑλλάδα  Πολιτικῶν Ἐξελίξεων ( Πολυνομοσχέδιο-Γκιλοντίνα κατὰ τῆς Ἑλληνικῆς Κοινωνίας ἀπὸ τὴν "κυβέρνηση" τῶν δωσιλόγων, καὶ παράδοση τοῦ Ὀνόματος "Μακεδονία" στοὺς Σλαύους καὶ Ἀλβανοὺς τῶν Σκοπίων ἀπὸ τὸ ἀντεθνικὸ καὶ μειοδοτικὸ  συνονθύλευμα τῶν τσιπροκαμμένων), προέβη εἰς τὴν ἀκόλουθη ΔΗΛΩΣΗ: 

Τάκης Φωτόπουλος


Δήλωση Τάκη Φωτόπουλου 

για την ακόμα και τυπική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας από τους απατεώνες της «Αριστεράς»  

 

1.     Οι «αριστεροί» ‘γιέσμεν’ του Πάιατ είναι ασύγκριτα χειρότεροι από τους δεξιούς ‘γιέσμεν’ του Πιουριφόυ. Οι δεύτεροι ήταν επίσημα όργανα των Αμερικανών και του μετεμφυλιακού καθεστώτος που εγκαθίδρυσε στην Ελλάδα, δηλαδή της παρωδίας «δημοκρατίας» που τελικά κατέλυσαν και τυπικά τον Απρίλη του 67. Οι πρώτοι είναι ασύγκριτα χειρότεροι, γιατί όχι μόνο συστηματικά κατέλυσαν κάθε ίχνος οικονομικής κυριαρχίας, όταν εξαπάτησαν τον λαό με το Δημοψήφισμα του 15 και ανέτρεψαν ξεδιάντροπα την εντολή του, αντί (όπως θα έκαναν αν ήταν πραγματικά έντιμοι αριστεροί και όχι απλοί πολιτικοί απατεώνες) να υποβάλουν την παραίτηση τους άμεσα, όταν αντιμετώπισαν τους εκπροσώπους της Υπερεθνικής Ελίτ και ανέλαβαν πρόθυμα να εκτελέσουν στο ακέραιο τις εντολές τους, φτωχοποιώντας τον Ελληνικό λαό και υποθηκεύοντας κυριολεκτικά τον εθνικό πλούτο και το μέλλον των επόμενων γενιών.
2.   Η μεγάλη όμως απάτη αυτών των κοινών απατεώνων δεν τελείωσε εκεί, αλλά ολοκληρώνεται σήμερα, όταν βγαίνουν οι πρωθιερείς της απάτης και μιλούν για έξοδο από τα Μνημόνια. Και αυτό, όταν βέβαια είναι γνωστό ότι τα Μνημόνια δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός αλλά απλά ένα μέσο της Ευρωφασιστικής ελίτ για να επιβάλλει τις «μεταρρυθμίσεις» της Νέας Διεθνούς Τάξης της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, για τις οποίες πίεζαν από χρόνια τα όργανα της στον ΟΟΣΑ και το ΔΝΤ τις κομματικές κυβερνήσεις Δεξιάς, ΠΑΣΟΚ κλπ., που λόγω του πολιτικού κόστους αδυνατούσαν να επιβάλλουν. Δηλαδή το πλήρες άνοιγμα και την απελευθέρωση των αγορών κεφαλαίων, εργασίας, αγαθών και υπηρεσιών (τις περίφημες «4 ελευθερίες» του Μάαστριχτ). Σήμερα έχουν θεσμοποιηθεί χάρις κυρίως στους «αριστερούς» απατεώνες (που μόνο αυτοί μπορούσαν να τις περάσουν χωρίς σημαντική κοινωνική αντίδραση, αν όχι και εξέγερση) όλες αυτές οι μεταρρυθμίσεις, γι’αυτό και δεν χρειάζονται πια άλλα Μνημόνια! Έτσι ολοκληρώνεται η πλήρης παράδοση της οικονομικής κυριαρχίας της χώρας, που συντελέστηκε με την ένταξη της στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.
3.       Σήμερα, οι ίδιοι αδίστακτοι απατεώνες, που το πραγματικό τους κίνητρο είναι η νομή της εξουσίας και των προνομίων της, προχωρούν στην, ακόμα και τυπική, παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. Μιλώ για τυπική παράδοση, γιατί ουσιαστική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας έχει γίνει από καιρό, με την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και τη μετατροπή της σε μια πολύτιμη γεωπολιτικά βάση εξόρμησης της Υπερεθνικής και της Σιωνιστικής ελίτ για τη σφαγή των λαών στη Μέση Ανατολή – που γίνεται ακόμη πιο σημαντική τώρα που η Τουρκία είναι πιθανό να εκδιώξει τις βάσεις τους από το έδαφος της. Η τυπική παράδοση της εθνικής κυριαρχίας ολοκληρώνεται με την παραχώρηση του ονόματος «Βόρεια Μακεδονία» στα Σλαβικά φύλα που κατέκτησαν την περιοχή τον 8ο αιώνα. Ο προσδιορισμός αυτός δεν είναι απλά γεωγραφικός, όπως προσπαθούν για άλλη μια φορά να εξαπατήσουν τον λαό, γιατί βέβαια όταν π.χ. οι Ιρλανδοί και Βρετανοί δέχτηκαν να ονομαστεί η περιοχή όπου είχαν πλειοψηφία οι Προτεστάντες στον Βορρά του νησιού ως Βόρεια Ιρλανδία, έμμεσα αναγνώριζαν ότι ήταν και αυτό κομμάτι του Ιρλανδικού έθνους, έστω και αν εκεί υπήρχε μια πλειοψηφία που για ιστορικούς λόγους δεν το εξέφραζε. Το να αναγνωριστεί επομένως το Σλαβοκρατούμενο κρατίδιο στον Βορρά μας ως «Βόρεια Μακεδονία» αποτελεί έμμεση αναγνώριση του δικαιώματος των Σλάβων και Αλβανών που κατοικούν στην περιοχή να θεωρούνται ως τμήμα κάποιου Μακεδονικού έθνους, που αναγκαστικά παραπέμπει (έστω και αν τυπικά δεν το αναφέρουν) στους αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες, που έδωσαν και το όνομα στην περιοχή. Και όλα αυτά γίνονται από τα όργανα της Ευρωφασιστικής και της Αμερικάνικης ελίτ, οι οποίες ελίτ για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η ένταξη στο ΝΑΤΟ ολόκληρης της τέως Γιουγκοσλαβίας, που γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό διαμέλισαν μετά τους βομβαρδισμούς τους.
Σχόλιο τοῦ Ἱστολογίου: Ὁ ἐθνικὸς Μειοδότης
...χασκογελάει μὲ τὴν προδοσία του!
4.     Το γεγονός ότι οι αδίστακτοι αυτοί απατεώνες της «αριστεράς» δεν διανοούνται να θέσουν θέμα παρόμοιας εθνικής σημασίας στον Ελληνικό λαό, για να αποφασίσει με Δημοψήφισμα, αποδείχνει περίτρανα την ενοχή τους για το νέο συντελούμενο έγκλημα αλλά και την άκρα περιφρόνηση τους στον Ελληνικό λαό, για την οποία θα λογοδοτήσουν βέβαια, αργά ή γρήγορα, σε αυτόν…

Τάκης Φωτόπουλος
Αθήνα, 14/6/2018
  ΠΗΓΗ: 

antipagkosmiopoihsh

Μέτωπο Εθνικής καί Κοινωνικής Απελευθέρωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: