Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Λακέδες τού Soros καί τών Αμερικανικών Indymedia, βγάλτε τίς κουκούλες ωρέ!

( Μία μαρτυρία πρίν από 50 χρόνια!):
ΤΣΕ ΓΚΟΥΕΒΑΡΑ :
"Οι πραγματικοί επαναστάτες δεν κυκλοφορούν με κουκούλες, για έναν επιπλέον λόγο: Γιατί, τον καιρό της επανάστασης, ο λαός θα πρέπει να αναγνωρίζει στα πρόσωπα τών επαναστατών την πρωτοπορία του. Ο λαός δε θεωρεί τιμή του να συναναστρέφεται με κουκουλοφόρους".

( Καί μία μαρτυρία τής 12.12.2008!):
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ :
"Οι μολότοφ και οι λεηλασίες των κουκουλοφόρων, που το καθοδηγητικό κέντρο τους συνδέεται με μυστικές κρατικές υπηρεσίες και από κέντρα που βρίσκονται στο εξωτερικό, δεν είχαν απολύτως καμία σχέση με τη μαζική οργή των μαθητών, των φοιτητών, γενικά του λαού".
Όσοι εξακολουθούν να φορούν κουκούλες, λοιπόν, να τίς βγάλουν! Κουκούλες πραγματικές, κουκούλες ιστολογικές, δημοσιογραφικές, "πολιτικές", ψευτοκουλτουριάρικες!
Τούς είναι πλέον άχρηστες!
Έχουν αποκαλυφθή, σε όλον τον Ελληνικόν λαό τόσον οι ίδιοι όσον καί εκείνοι, που τούς "χαϊδεύουν", αλλά καί οι εντολοδόχοι τους ! !
Ο λαός, πλέον, καταλαβαίνει, ότι οι λακέδες τού πλανητικού ολοκληρωτικού ιμπεριαλισμού μόνον με κουκούλες μπορούν να δρούν!
Καί, γι' αυτό τούς ξεμασκαρεύει, όπως τούς είχε ξεμασκαρέψει πρίν από 50 χρόνια ο Επαναστάτης Τσέ Γκουεβάρα, καί όπως τούς ξεμασκάρεψε μόλις χθές η Γ.Γ. τού ΚΚΕ!

2 σχόλια:

  1. Ωραία, από εδώ και στο εξής δεν θα φοράμε κουκούλα αλλά τη μάσκα του ΤΣΕ..., ή του Άρη Βελουχιώτη, ή του Γεωργίου Καραϊσκάκη... ΌΛΟΙ!

    Ο Κ-Κ-λοφόρος πολίτης (και όχι αστυνόμος ή καταδότης) απλά προσπαθεί να γίνει ανώνυμος και να προστατευτεί όπως εξάλλου γίνεται και με το παραβάν της "δημοκρατίας" μας...

    Δεν συμφωνώ με την υλική καταστροφή (η επανάσταση είναι καταστροφή νόμων), ωστόσο με την ανωνυμία (έκφρασης π.χ. ιστολογικής - που κι αυτή την κατηγορεί το "Κ"ΚΕ) στην παρούσα περίοδο συμφωνώ... Αν υπήρχε πραγματικά εμπιστοσύνη σε κάποιο αυτοαποκαλούμενο κομμουνιστικό, επαναστατικό, κλπ, κόμμα, όλοι μας θα μιλούσαμε και θα δρούσαμε μέσω των γραμμών του... Καμιά διαφωνία ΛΟΙΠΟΝ με τον ΤΣΕ... Όσοι εμπστεύονται το ΚΚΕ καλά κάνουν και δεν είναι ανώνυμοι...

    φιλικά...

    http://forevolutionsite.blogspot.com/

    ------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε ArisV,
    1) κανένας δεν εκάλεσε κανέναν να αντικαταστήσει τις κουκούλες με τις μάσκες! Άλλωστε, ούτε ο ΤΣΕ, ούτε ο Άρης, ούτε καί ο Καραϊσκάκης φορέσανε μάσκα ή κουκούλα!
    2) Οι αγώνες ( πρέπει να ) είναι επώνυμοι, δεν χρειάζονται μασκαρέματα! Μόνον τότε είναι αξιόπιστοι καί αποτλεσματικοί!
    3) κουκούλες φορούσαν οι καταδότες τής κατοχής, που με το δάκτυλο έδειχναν τούς αγωνιστές στους χιτλερικούς, κρυμένοι οι ίδιοι πίσω από την "ασφάλεια" τής κουκούλας!
    4) ίσως να μην φαίνεται αυτό, που ήθελα να ειπώ με την έκφραση "ιστολογικές κουκούλες": σε καμμία περίπτωση δεν εννοώ την ανωνυμία τών ιστολόγων, θέμα γιά το οποίο πάντως χωράει πολλή συζήτηση, αλλά δεν είναι τής στιγμής. Εννοώ την αξιοποίηση τής ανωνυμίας αυτής, από εκείνους που προσποιούνται τον "προοδευτικό" ή τον "επαναστάτη", ενώ οι ίδιοι είναι προβοκάτορες με πατέντα καί τού κερατά!
    5) από ό,τι γνωρίζω, το ΚΚΕ (χωρίς "") δεν βάλλει ούτε κατά τής "ιστολογικής έκφρασης" , ούτε γενικώς κατά τής ιστολογικής "ανωνυμίας"!
    6) Πιστεύω, ότι δεν είναι απαραίτητο να δρά κάποιος μέσα από τις γραμμές ενός επαναστατικού κόμματος, γιά να μην τού χρειάζεται η κουκούλα! Οι απλοί καί τίμιοι αγωνιστές στέκονται πάντοτε αλληλέγγυοι στους εργαζόμενους συνανθρώπους τους καί στους αγώνες τους καί όχι απέναντί τους, λεηλατώντας, καί καταστρέφοντας τα πάντα, καλυπτόμενοι οι ίδιοι πίσω από την "ασφάλεια τής κουκούλας"!
    Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι διαδηλώνουν ταξικά κάθε χρόνο γιά τα δίκαια αιτήματά τους καί δεν ένοιωσαν την ανάγκη να φορέσουν "κουκούλα"! Δεν πρέπει να μάς προκαλεί τουλάχιστον απορία ή υποψία, γιατί μερικές εκατοντάδες άτομα ανά την Ελλάδα μονίμως προτιμούν τήν κουκούλα καί, πίσω από τήν "ασφάλειά της", καταστρέφουν τα πάντα σε κάθε ευκαιρία;
    7 ) ένας τίμιος αγωνιστής τί έχει άραγε να φοβηθή, γιά να φοράει κουκούλα; Από ποιόν να "προστατευθή"; Είδες εσύ, επί παραδείγματι, σε κάποια φωτογραφία τούς αγωνιστές τού Πολυτεχνείου με κουκούλες; Καί άς είχανε απέναντί τους την Δικτατορία! Γιατί, άραγε, "ανωνυμία στην παρούσα περίοδο";
    8) χαίρομαι, που δεν συμφωνείς με τις υλικές καταστροφές ! Αλλά, η Ελλάδα "γλείφει" σήμερα τις πληγές της από τις απίστευτες καταστροφές τών κουκουλοφόρων, τους οποίους "πεισματικά" καί όλως "περιέργως" αρνήθηκαν να αποκαλύψουν "κορυφαίοι" δημοσιογραφούντες, παρά το γεγονός, ότι "γνωρίζουν" καί μάλιστα πολύ καλά! Αυτοί, λοιπόν, οι οιονεί "δημοσιογράφοι" δεν φορούν "κουκούλες", όταν επιχειρούν να ταυτίσουν τόν γνήσιο αγώνα μαθητών καί εργαζομένων με τις καταστροφές, τις λεηλασίες, το "πλιάτσικο" καί τους βανδαλισμούς τών διαφόρων "κουκουλοφόρων";
    9) κανένας αγώνας, που νομιμοποιήθηκε στην συνείδηση τής κοινωνίας, είτε στην Ελλάδα είτε σε κάποιο άλλο μέρος τού κόσμου, δεν στηρίχθηκε σε "κουκουλοφόρους"! Αυτό μάς διδάσκει η ιστορία!
    10) Σε κάθε περίπτωση, εχάρηκα γιά την συζήτηση!
    Φιλικά,
    Kardamas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!