Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Η Γκεμπελική προπαγάνδα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και ο αριστερόστροφος φασισμός !

Η Γκεμπελική προπαγάνδα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και ο αριστερόστροφος φασισμός !
( Ανακοίνωση  ΜΕΚΕΑ
Εισαγωγικό ΣΧΟΛΙΟ τού Ιστολογίου:
Οι μαθητικές κινητοποιήσεις στήν Βόρεια Ελλάδα, αλλά καί στήν υπόλοιπη χώρα, εναντίον τής προδοτικής «συμφωνίας τών Πρεσπών», διά τής οποίας η «κυβέρνηση» τών  ανθελλήνων-ανδρεικέλων  τών Αμερικανο-Νατοϊκών
επιβητόρων της, μειοδοτούσα, επιχειρεί  νά κατοχυρώσει  στούς Σλαύους Σκοπιανούς καί στούς Αλβανούς τών Σκοπίων όχι μόνον τό όνομα «Μακεδονία», αλλά καί τήν «Μακεδονική εθνότητα» καί τήν «Μακεδονική Γλώσσα»,  ενόχλησαν τούς πάσης φύσεως  εγχώριους  γνωστούς μειοδότες καί αρνησιπάτριδες! 
  Καί βγήκαν στίς τηλεοράσεις, στίς εφημερίδες, καί στό διαδίκτυο όλοι αυτοί οι πατενταρισμένοι λακέδες τού Εθνομηδενισμού  καί  τής φασίζουσας ευρωνατοϊκής χούντας,  στοχοποιούντες τούς μαθητές καί όσους στηρίζουν τόν  πατριωτικόν αγώνα τους, αποκαλούντες τους μάλιστα  «ακροδεξιούς»  ή ακόμη καί «φασίστες»!

   Στό βρώμικο, πρόστυχο καί άτιμο αυτό παιχνίδι, εις βάρος τών νέων παιδιών τής χώρας μας, πρώτο ρόλο έχουν αναλάβει οι διάφοροι αυτοαποκαλούμενοι «αριστεροί», δηλαδή οι «αριστεροί» τής Εθνοαποδόμησης καί  τής Νέας Τάξης Πραγμάτων τής Νεοφιλελεύθερης Παγκοσμιοποίησης, οι οποίοι σταθερό καί βασικό έργο τους έχουν τήν προώθηση όλης τής «ατζέντας»  τής Νέας Διεθνούς Τάξης,  τήν προώθηση  τών βρώμικων σχεδίων τής Παγκοσμιοποίησης εναντίον τών Λαών, καί τής
υλοποίησης  τής στρατηγικής τού αρχικερδοσκόπου Soros γιά τήν πολτοποίηση καί διάλυση  τών Εθνών καί τών Ιστορικών Πατρίδων! 
 Αυτοί οι αριστερόστροφοι  πραγματικοί φασίστες, που καταπίνουν καί υπηρετούν τόν σύγχρονον  Φασισμό τής Παγκοσμιοποίησης,  τής Ευρωχούντας τών Βρυξελλών, καί τών «ανοιχτών συνόρων», τολμούν νά χαρακτηρίσουν  «φασίστες» καί «ακροδεξιούς» τά Ελληνόπουλα τών 16 καί 18 ετών, επειδή  αυτά απεφάσισαν νά υπερασπισθούν  τήν Τιμή καί τήν Ιστορία τής  Ελληνικής Μακεδονίας καί  τής Ελλάδος, καί νά αναδείξουν ως πρότυπό τους  τόν Πατριωτικόν αγώνα, που έδωσαν γιά τήν Πατρίδα καί γιά τήν Ελληνικότητα τής Μακεδονίας μας οι ήρωες τού Μακεδονικού Αγώνα, όπως ο Παύλος Μελάς, ο Τέλος Άγρας, κ.α΄.
  Η μεγάλη πλειοψηφία τού Ελληνικού Λαού, όμως, που στενάζει κάτω από τήν μπότα τού  ευρωχουντικού Ιερατείου καί που υφίσταται τά δεινά, που τού επιβάλλει η μειδοτική  «κυβέρνηση» τών  Ελληνόφωνων «αριστερών» ανδρεικέλων , αντιλαμβάνεται τό βρώμικο, πρόστυχο  καί ανθελληνικό παιχνίδι, που
παίζουν όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι αριστερόστροφοι φασίστες, που «τό παίζουν καί αριστεροί», καί λαμβάνει τά μέτρα της.  Στηρίζει τούς μαθητές, που υπερασπίζονται  τήν Ιστορία τού τόπου μας, τήν Ελληνικότητα τής Μακεδονίας μας , καί τά Πάτρια εδάφη, όλα αυτά, δηλαδή, γιά τά οποία οι πρόγονοί μας έχυσαν ποταμούς αίματος, πολλοί, δέ, από αυτούς άφησαν τήν τελευταία τους πνοή πάνω στόν  ένδοξον καί ηρωϊκόν αυτόν αγώνα τους γιά τήν Πατρίδα!  Αυτούς τούς Ήρωες  έχουν σήμερα ως πρότυπά τους οι μαθητές, που κινητοποιούνται κατά τίς ημέρες αυτές σέ όλην τήν Ελλάδα! Καί αυτό αποτελεί μεγάλη ΤΙΜΗ γιά τήν Ελλάδα!  Μεγάλη  καί ιδιαίτερη ΤΙΜΗ γιά κάθε Πατριώτη Έλληνα, γιά τόν καθένα μας!
 Ο δέ Γκεμπελισμός τών "αριστερών" ανδρεικέλων εναντίον τών Ελλήνων Μαθητών θά πέση στό κενό, καί ο τίμιος αγώνας τών νέων ανθρώπων τού τόπου μας θά μπολιάση τίς συνειδήσεις κάθε  έντιμου Έλληνα!  

Τό κατωτέρω Άρθρο θέτει στίς πραγματικές διαστάσεις του τό ζήτημα τών μαθητικών κινητοποιήσεων γιά τήν Μακεδονία καί τό ζήτημα τού εθνοπροδοτικού ρόλου τού αριστερόστροφου Φασισμού τών "κυβερνητικών" ανδρεικέλων  στόν τόπο μας:  
 .............................................................
 Η Γκεμπελική προπαγάνδα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις και ο αριστερόστροφος φασισμός ! (Ανακοίνωση  ΜΕΚΕΑ

1.               Το ΜΕΚΕΑ χαιρετίζει τις μαθητικές κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα και ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα ενάντια στην άθλια Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία υπογράφηκε από τα τοπικά όργανα του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, δηλαδή της Υπερεθνικής Ελίτ της Παγκοσμιοποίησης: τον Τσίπρα (τον γνωστό διεθνώς πολιτικό απατεώνα με την επωνυμία «κωλοτούμπας», ο οποίος αντέστρεψε το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα σε ένα κατάπτυστο ΝΑΙ και έχει και το θράσος τώρα που έδεσε τη χώρα χειροπόδαρα για πολλές δεκαετίες να πανηγυρίζει ότι μας έβγαλε από τα Μνημόνια) και τον Ζάεφ, τον αντίστοιχο Τσίπρα των Σκοπίων. Και αυτό, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των Σλαβομακεδόνων μποϊκοτάρισε με κάθε τρόπο το δημοψήφισμα που οργάνωσαν και επέβλεπαν το ΝΑΤΟ και η ΕΕ, οι οποίοι έκαναν το παν για να υφαρπάξουν όπως-όπως  κάποια θετική ψήφο ώστε να εκτελεστεί το στρατηγικό σχέδιό τους περικύκλωσης της Ρωσίας.

2.               Όπως έχουμε αναλυτικά γράψει (βλ. και σχόλιο Τάκη Φωτόπουλου εδώ), η «Συμφωνία των Πρεσπών» που παραγγέλθηκε από τους τοποτηρητές Πάιατ και σία και πέρασε από τη Βουλή της Σλαβομακεδονίας με εξωφρενικούς χρηματισμούς βουλευτών κλπ., που θυμίζουν τα δικά μας «Ιουλιανά», δεν παραχωρεί μόνο ανύπαρκτη ιστορικά «μακεδονική εθνότητα» και «μακεδονική γλώσσα» στους γείτονες, αγνοώντας ότι στην ελληνική Μακεδονία μιλούν την ελληνική γλώσσα, όπως γινόταν και στην αρχαιότητα. Στην πραγματικότητα, το ίδιο το όνομα «Βόρεια Μακεδονία» εμπεριέχει εθνικισμό και «αλυτρωτισμό», αφού δεν είναι απλά γεωγραφικός προσδιορισμός (όπως τον παρουσιάζουν κουτοπόνηρα οι «αριστεροί» κουίσλιγκ), αλλά εμπεριέχει και εθνικό, δυνητικά αλυτρωτικό προσδιορισμό που υπονοεί ότι οι «Βόρειοι» Μακεδόνες έχουν διαχωριστεί από τους «Νότιους» Μακεδόνες «ομοεθνείς» τους (βλ. και Βόρειο Ιρλανδία). Επίσης, δίνει την εντύπωση ότι ανέκαθεν υπήρχαν Σλαβομακεδόνες στην περιοχή ενώ στην πραγματικότητα πριν την κάθοδο των Σλαβικών φύλων στην περιοχή τον 7ο αιώνα μΧ, έλαμπαν δια της απουσίας τους. Γι’ αυτό και κάθε γεωγραφικός προσδιορισμός είναι εθνικά απαράδεκτος, όπως τονίσαμε και σε προηγούμενη ανακοίνωσή μας, και ο μόνος επιτρεπτός προσδιορισμός στη συγκεκριμένη περίπτωση, αλλά και γενικότερα, είναι αυτός με βάση εθνοτικά και πολιτιστικά κριτήρια —δηλαδή Σλαβομακεδονία (το ότι μεγάλο τμήμα του πληθυσμού είναι Αλβανοί δεν αλλάζει βέβαια την εικόνα, αφού δεν παύει να είναι μειονότητα).

3.               Σήμερα οργιάζει η γκεμπελική προπαγάνδα ολόκληρου του «συστημικού τόξου» και προεξάρχουσας της θρασύτατης παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» τύπου ΣΥΡΙΖΑ και των ακόμα πιο επιθετικών νεροκουβαλητών της ιδεολογίας της παγκοσμιοποίησης (ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «ελευθεριακοί»), της ΛΑΕ αλλά και του ΚΚΕ, που τελευταία συμπλέει σε σημαντικά εθνικά και διεθνή θέματα με την πολιτική αλητεία του ΣΥΡΙΖΑ. Κοινή επωδός τους είναι ότι οι μαθητές που διαμαρτύρονται είναι εθνικιστές ως και φασίστες ή έστω ότι οι καταλήψεις είναι εθνικιστικές, με την οποία στιγματίζουν με τον πιο φασίζοντα τρόπο νέους ανθρώπους. Δεν διστάζουν να χαρακτηρίζουν τους μαθητές (εκούσια ή ακούσια) όργανα της Χρυσής Αυγής, όπως το ίδιο χαρακτήριζαν τους εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές για το ίδιο θέμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και όπως δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν φασίστες και συλλήβδην οπαδούς της Λεπέν τα λαϊκά στρώματα που στρέφονται κατά του πιο στυγνού οργάνου της Υπερεθνικής Ελίτ, του Μακρόν κ.α.

4.               Οι «αριστεροί» αυτοί φαίνεται «ξέχασαν» ότι ανέκαθεν οι διαδηλώσεις είχαν γνησιότητα και πολιτική σημασία όταν στρέφονταν κατά της εξουσίας και του status quo. Σήμερα όμως, όταν οι μαθητές στη Θεσσαλονίκη διαδηλώνουν κατά της άθλιας εξουσίας των απατεώνων της «αριστεράς» που, για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των ΝΑΤΟϊκών αφεντικών τους, δεν δίστασαν  να ξεπουλήσουν τη Μακεδονία, η γκεμπελική προπαγάνδα του συστήματος ξεσήκωσε μαθητές στην Αθήνα να διαδηλώνουν υπέρ της εξουσίας και του status quo και κατά ενός ανύπαρκτου εχθρού: του φασισμού που εκπροσωπεί η λαϊκή βάση της ΧΑ! Την ίδια γκεμπελική προπαγάνδα έχουν εξαπολύσει τα όργανα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ σε όλη την Ευρώπη για να καταπολεμήσουν τα λαϊκά στρώματα που κατεβαίνουν μαζικά σε πραγματικές διαδηλώσεις κατά της Ευρωφασιστικής εξουσίας. Αντίθετα τα ΜΜΕ της παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς σαν τον Γκάρντιαν προβάλλουν μαζικά  τους βολεμένους της παγκοσμιοποίησης με τις σημαιούλες της ΕΕ, ενώ τα λαϊκά στρώματα στη Βρετανία ψήφισαν μαζικά το Brexit, που τώρα με χίλιους κοινοβουλευτικούς και πολιτικάντικους τρόπους προσπαθούν ν’ ανατρέψουν.

5.               Όμως, ο πραγματικός φασισμός, όπως έχουμε άλλωστε τονίσει επανειλημμένα, νικήθηκε βασικά από τα λαϊκά στρώματα και τον Κόκκινο Στρατό στα πεδία των μαχών του Β’ ΠΠ. Σήμερα δεν υπάρχουν ούτε οι αντικειμενικές συνθήκες (έθνη-κράτη) ούτε οι υποκειμενικές για ένα νέο φασισμό, αφού ο εθνικισμός που εκφράζουν τα κινήματα κυριαρχίας δεν είναι επιθετικός όπως ο προπολεμικός φασισμός, αλλά εντελώς αμυντικός και στοχεύει στην υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας που ποδοπατείται βάναυσα από την Ευρω-φασιστική χούντα στην Ευρώπη. Σήμερα, τα μόνα πραγματικά κατάλοιπα του προπολεμικού φασισμού είναι οι Ουκρανοί φασίστες που, με την αμέριστη βοήθεια του Αμερικανού πρεσβευτή Πάιατ (τότε στην Ουκρανία, τώρα στην Ελλάδα), αιματοκύλισαν τη χώρα και μπορεί να οδηγήσουν σε γενικευμένη σύγκρουση με τη Ρωσία. Αντίθετα οι τυχόν εναπομείναντες θιασώτες των Ταγματασφαλιτών και των Ναζιστών στην υπόλοιπη Ευρώπη και την Ελλάδα είναι ασήμαντες μειονότητες που δεν καθορίζουν βέβαια τη δυναμική και τα αιτήματα των λαϊκών στρωμάτων-θυμάτων της παγκοσμιοποίησης που εξεγείρονται παντού. Σήμερα επομένως, ο μόνος πραγματικός φασισμός είναι ο «αριστερόστροφος» φασισμός όπως εύστοχα τον χαρακτήρισε ο Μίκης Θεοδωράκης.

6.               Γι’ αυτό παροτρύνουμε τους μαθητές να υιοθετήσουν ως κεντρικά τους συνθήματα τη σύμπηξη ενός παλλαϊκού μετώπου με σκοπό την αποτίναξη της Ευρωκατοχής του λαού μας με άμεση έξοδο από την ΕΕ, εκδίωξη του ΝΑΤΟ από τα Βαλκάνια και ρήξη με την Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης. Στόχος η ανάκτηση της Εθνικής Κυριαρχίας και η Οικονομική Αυτοδυναμία του λαού μας και κάθε λαού στην περιοχή, μέσω της οποίας μόνο μπορεί να επέλθει πραγματική συναδέλφωση των λαών, όταν αυτοί ενωθούν στη συνέχεια σε δημοκρατικές ενώσεις κυρίαρχων εθνών, σε αντίθεση με τις ψευτο-διεθνιστικές αλχημείες που προσπαθεί να επιβάλλει μια χρεοκοπημένη «αριστερά», ότι δήθεν είναι δυνατή η ένωση των λαών (και όχι των Πολυεθνικών και των βολεμένων) μέσα στους θεσμούς της Παγκοσμιοποίησης, τους οποίους είτε παίρνει ως δεδομένους, είτε περιμένει σαν τους Χιλιαστές τη σοσιαλιστική, «αριστερή» επανάσταση για να θέσει θέμα εξόδου από αυτούς.

7.               Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης η απόκτηση εθνικής και οικονομικής (και επομένως πολιτιστικής) κυριαρχίας είναι αναγκαία προϋπόθεση για την κοινωνική αλλαγή. Όταν έχεις Κατοχή ενώνεις τον λαό να παλέψει την Κατοχή και όταν ξετινάξει την Κατοχή (που σήμερα δεν είναι απλά στρατιωτική Κατοχή από άλλο έθνος αλλά οικονομική, πολιτική και πολιτιστική κατοχή από τις Πολυεθνικές και τα όργανά τους στην εξουσία), στη συνέχεια ο ίδιος ο λαός θα έχει τη δύναμη να επιβάλλει το κοινωνικό καθεστώς που θα επιλέξει.  Όλα τα άλλα και οι καλλιεργούμενοι «από πάνω» ψευτο-διχασμοί δεν σκοπεύουν παρά να ακυρώσουν στην πράξη κάθε παλλαϊκό αγώνα για την απόκτηση της εθνικής κυριαρχίας και της οικονομικής αυτοδυναμίας και επομένως η παγκοσμιοποιητική «Αριστερά» σήμερα απλά παίζει τον ρόλο του νεροκουβαλητή του συστήματος, ανεξάρτητα από τις ‘αντισυστημικές’ κορώνες της και τα ρετρό για παλιούς αγώνες μιας εντελώς άλλης Αριστεράς από τη σημερινή…



ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ – 30/11/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!