Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Κυριακή, 18 Απριλίου 2010

Σχέδιο... «Μπαρμπαρόσα»!

Είχαν, πράγματι, «σχέδιο»।
Οι άνθρωποι αυτοί,
εκπροσωπώντας με τον πλέον απόλυτο τρόπο τον πανάθλιο ρόλο της σοσιαλδημοκρατίας,
επιλέχτηκαν με στόχο να μην αφήσουν όρθιο τίποτα!Η αποστολή τους είναι να διαλύσουν τα πάντα!

* Από την πρώτη στιγμή, από το πρώτο δευτερόλεπτο, μόλις ακριβώς ξεκίνησαν την «τρομοκρατία» περί το έλλειμμα και το δημόσιο χρέος, η κατάληξη ήταν προαποφασισμένη:
Κατάργηση των κοινωνικών δαπανών, ξεπούλημα οτιδήποτε έχει απομείνει να θυμίζει δημόσια περιουσία. Ολα στον πλειστηριασμό. Ολα στην εκποίηση.
«Επενδυτές τρέξτε»: Για τους... «σοσιαλιστές», από τα νησιά της «πράσινης ανάπτυξης» μέχρι την Ακρόπολη της «τιτλοποίησης των εσόδων», κι από την αξιοπρέπεια μέχρι το φιλότιμο, όλα έχουν την τιμή τους. Ολα έχουν το... «σπρεντ» τους!

* Μίλησαν για «χρεοκοπία».
Ηταν η τροχιοδεικτική βολή για να ακολουθήσει ο βομβαρδισμός του μισθού εκατομμυρίων ανθρώπων που, προηγουμένως, τους οδήγησαν να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας।

* Μίλησαν για «Τιτανικό».Ηταν το αναγκαίο σκηνικό «ομίχλης» που δημιούργησαν για να βάλουν στον «πάγο» έναν ολόκληρο λαό, να τον βουλιάξουν, αφού πρώτα του κρέμασαν στο λαιμό την «πέτρα» των άμεσων και έμμεσων φόρων।

* Μίλησαν για «εντατική».Κι αμέσως μετά, αφού έκοψαν το δώρο και πρόσθεσαν τόκους, είχαν το θράσος να ποζάρουν σαν σωτήρες (!) που έφεραν σε πέρας μια «εγχείρηση που πέτυχε, αλλά ο ασθενής απεβίωσε»...

* Μίλησαν για «μπλόφα».
Δεν είπαν ότι στο τραπέζι του πόκερ με τα σημαδεμένα χαρτιά, τα «ρέστα» που παίζονται είναι οι κόποι, ο ιδρώτας, οι θυσίες του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος γενεών και γενεών Ελλήνων εργαζομένων!

* Μίλησαν για «πατριωτισμό».
Εννοούσαν ότι οι σημερινοί 20άρηδες και 30άρηδες πρέπει να δουλεύουν για πάνω από 40 χρόνια κι όταν πάρουν σύνταξη (αν ποτέ πάρουν) να είναι η μισή από τη σημερινή σύνταξη της πείνας. Η άλλη μισή - για «πατριωτικούς» λόγους - θα έχει πάει για τη «σωτηρία» βιομηχάνων, τραπεζιτών και εφοπλιστών!

* Μίλησαν για «περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας».
Ηταν ακριβώς η φράση - παρασύνθημα, για να ξεδιπλωθεί κατά του ελληνικού λαού το σχέδιο «Μπαρμπαρόσα» της ελληνικής πλουτοκρατίας, των κομματικών της υπηρετών, της ΕΕ και του ΔΝΤ.

** Ο κόμπος έχει φτάσει πλέον πέρα κι από το χτένι.Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ούτε αντοχής, ούτε ανοχής.

* Μπροστά μας ανοίγεται μονόδρομος.Αλλά δεν είναι εκείνος που μας έλεγαν.
Δεν είναι ο «μονόδρομος» του «ευρωενωσιακού παραδείσου», που έφερε το «μονόδρομο» του ΔΝΤ, που όλοι τους αποτελούν παρακλάδια του «μονόδρομου» της ολιγαρχίας, των μονοπωλίων και των πολυεθνικών.

*Ο μόνος δρόμος για το λαό είναιο δρόμος του ξεσηκωμού της εργατιάς.
Ο λαϊκός συναγερμός.

* Η μαζική ανυπακοή, η οργανωμένη αντίσταση, ο αποφασιστικός, ο επίμονος, ο ανυποχώρητος αγώνας για όλα όσα μας ανήκουν,
είναι ζήτημα επιβίωσης.

* Δεν πληρώνουμε άλλο για τα χρέη τους.
Δεν πληρώνουμε άλλο για τα κέρδη τους.
Δεν πληρώνουμε άλλο για την ανάπτυξή τους.
Δεν πληρώνουμε άλλο για την κρίση τους.

* Εχουμε τη δύναμη.Είμαστε πολλοί, είναι λίγοι.
Είμαστε αυτοί που δημιουργούν, αυτοί που παράγουν. Είναι αυτοί που σφετερίζονται, είναι αυτοί που κλέβουν.

* Ο λαός μπορεί να τους εμποδίσει.
Μπορεί να τους σταματήσει.
Μπορεί μέσα από την αντεπίθεσή του να επιφέρει την καταδίκη των δυναστών του, να επιτύχει την πολιτική τους ανατροπή, να επιβάλει το δίκιο του, να εγκαθιδρύσει τη δική του λαϊκή εξουσία.
( Νίκος Μπογιόπουλος, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ -17.04.2010)

Δεν υπάρχουν σχόλια: