Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Παρασκευή, 4 Απριλίου 2008

Ύβρεις καί Αμετροέπειες τού Δημάρχου Αμαλιάδος!

Τα φαντάσματα του παρελθόντος
Φαντάσματα του παρελθόντος ονόμασε προχτές (1.4.2008) ο κ. Δήμαρχος Αμαλιάδας τα μέλη της κίνησης πολιτών, που παραβρέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για να πουν τις απόψεις τους και να δηλώσουν την άρνηση τους για την επικείμενη μετατροπή του χώρου της «τριανταφυλλιάς» σε σκουπιδότοπο ΟΛΗΣ της Ηλείας!

Ξέχασε φαίνεται ο κ. Δήμαρχος ότι υπήρξε και αυτός μέλος και πρωτεργάτης της κίνησης πολιτών.
Ξέχασε ότι η κίνηση πολιτών και μάλιστα τα «φαντάσματα» τον έβγαλαν από την ανυπαρξία και τον έκαναν δήμαρχο!
Τα «φαντάσματα» τον πήραν από το τίποτα και τον έκαναν πρώτο πολίτη του δήμου, με αγώνες και προσπάθειες, που πολλές φορές τους έφεραν αντιμέτωπους με κομματικούς και προσωπικούς φίλους τους.
Και δεν ήταν μόνο στην πρώτη εκλογική νίκη δίπλα του τα «φαντάσματα», αλλά και στην δεύτερη, γιατί εξακολουθούσε να λέει ότι, για να πάνε τα σκουπίδια στην «τριανταφυλλιά», θα περάσουν πάνω από το πτώμα του!

Τώρα «έβαλα μυαλό», μάς είπε στο προχτεσινό δημοτικό συμβούλιο!
Βέβαια, «μυαλό» εννοεί τους κομματικούς συμβιβασμούς και τις ίντριγκες.
«Μυαλό» θεωρεί να κοιτάζει αριστερά και να αλληθωρίζει και λίγο δεξιά.
«Μυαλό» θεωρεί να είναι στο κόμμα του και να έχει κρυφοκουβεντούλες και με τους νεοδημοκράτες βουλευτές, που και αυτοί αδιαφορούν για το κόμμα τους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι λίγοι ψήφοι παραπάνω, κι' ας μαχαιρώνουν πισώπλατα το κόμμα τους.

Τα «φαντάσματα» του παρελθόντος, που, από το τίποτα, κάνανε πολιτικά «νοματαίο» (που λέει ο λαός) τον κ. δήμαρχο, εξακολουθούν και θα εξακολουθούν να ενδιαφέρονται για την πόλη τους, χωρίς, να προσπαθούν υστερόβουλα να μετατρέψουν σε οφίτσια και προσωπικά ανταλλάγματα τους αγώνες τους, για να μην γίνει η Αμαλιαδα σκουπιδότοπος ΟΛΗΣ της Ηλείας!

Το μόνο που θα μπορούσα να πω στους φίλους και συναγωνιστές της κίνησης πολιτών είναι το « σύντροφοι επλανήθημεν», όχι στο θέμα της «τριανταφυλλιάς», αλλά στην επιλογή ενός, επιεικώς, ακαταλλήλου προσώπου, του οποίου το μόνο ενδιαφέρον ήταν η αναρρίχηση και όχι οι αγώνες για το καλό της πόλης!

Και ένα ερώτημα προς τον κ. Δήμαρχο (δεν ελπίζω απάντησης):Θεωρεί την πορεία του, από την εποχή που έτρεχε μαζί με τα «φαντάσματα» μέχρι σήμερα, που μας πούλησε όλους αντί πινακίου φακής (πολύ ωφέλιμη η φακή για τον κύριο δήμαρχο), συνεπή, τίμια και αντρίκεια ; Τάκης Χ. Κοντοπανάγος,
Αμαλιάδα, 03 Απριλίου 2008
-----------------------------------
Σχόλιο τού Καρδαμά:
Εδημοσιεύσαμε απ' ευθείας καί χωρίς δική μας εισαγωγή, τό κείμενο τού αγαπητού συντοπίτη καί Συγγραφέα, Τάκη Κοντοπανάγου, επειδή ηθέλαμε αυτό να "μιλήσει" από μόνο του, χωρίς άλλες παρεμβάσεις!
Τί ψάχνεις, αγαπητέ μου, κ. Κοντοπανάγο!
Γνωρίζεις πολύ καλά, ότι η αλαζονεία τής εξουσίας "τυφλώνει"!
Ποιός αλαζόνας τής εξουσίας, όταν δυσκολεύεται να πείσει για τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του, έχει καταφέρει να αποφύγει τις Ύβρεις καί τις Αμετροέπειες κατά εκείνων, που τόν αποκαλύπτουν στα μάτια τής κοινής γνώμης, καί αποδεικνύουν τήν ασυνέπεια καί τήν ευτέλεια τού πολιτικού του λόγου;

Ωστόσο, εμείς οφείλουμε να συνεχίσουμε τον ανιδιοτελή αγώνα μας, καί να είμαστε αισιόδοξοι, ότι θα δικαιωθούμε!
Άλλοι θα κληθούν να απολογηθούν, γιά τις κραυγαλέες ασυνέπειές τους έναντι τής κοινωνίας τής Αμαλιάδος καί τής ευρύτερης περιοχής, γιά τις ύβρεις καί γιά τίς αμετροέπειές τους έναντι εκείνων, που συνεχίζουν να αγωνίζονται ανιδιοτελώς γιά την προστασία τού Περιβάλλοντος καί τής υγείας τών συμπολιτών μας , καί γιά νά μήν γίνει ο τόπος μας ένας απέραντος βόθρος γιά όλην την Ηλεία!
Έσσεται ήμαρ! -

Δεν υπάρχουν σχόλια: