Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ: Οι Πραξικοπηματίες Τούρκοι, οι Άθλιοι Κούρδοι και η Ίσκρα !

Ανακοίνωση ΜΕΚΕΑ:

Οι Πραξικοπηματίες Τούρκοι,

οι Άθλιοι Κούρδοι και η Ίσκρα !

 

H iskra.gr με ανάρτηση στις 4/1  κατάφερε να πάρει την πιο δουλοπρεπή (ο επιεικέστερος χαρακτηρισμός!) στάση που θα μπορούσε να πάρει στο θέμα της έκδοσης των Τούρκων πραξικοπηματιών, ενώ συγχρόνως προσπαθεί να την συγκαλύψει με μια απάτη που τα στελέχη της θα είχαν μάθει όταν φοιτούσαν στη Μεγάλη του Γένους Σχολή της Απάτης: του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, συγκρίνει την, πράγματι, δουλοπρεπή παράδοση του Οτσαλάν από τους Πάγκαλους της εποχής με την πιθανή (στην πραγματικότητα απίθανη) παράδοση των Τούρκων πραξικοπηματιών αξιωματικών στο «αυταρχικό καθεστώς του Ερντογάν». Η σύγκριση όμως αυτή είναι βάσιμη μόνο για όσους είναι ανίδεοι για το τι σήμαινε η παράδοση Οτσαλάν (και σε ποιους!) και τι σημαίνει η, από μέρους της πιο δουλικής κυβέρνησης στην Υπερεθνική Ελίτ, άρνησης του δικαιώματος ασύλου στους πραξικοπηματίες αξιωματικούς. Φυσικά δεν συζητάμε τον γελοίο ισχυρισμό της iskra.gr ότι «αναπόδεικτα φωτογραφίζονται ως πραξικοπηματίες οι Τούρκοι αξιωματικοί» σαν να μη φτάνει ότι οι αξιωματικοί αυτοί μόλις είδαν την αποτυχία του πραξικοπήματος, αντί να επιστρέψουν στις μονάδες του, όπως θα έκανε κάθε νομιμόφρων αξιωματικός, αυτοί κατέφυγαν με τα ελικόπτερά τους στην Ελλάδα! Και φυσικά η iskra.gr με τη στάση της αυτή, έστω έμμεσα ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΘΕΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΠΟΤΥΧΟΝΤΟΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ CIA, όπως φαίνεται και στη συνέχεια της εν λόγω ανάρτησης.

Όμως, όταν οι Πάγκαλοι παρέδιδαν τον Οτσαλάν, όχι στους Τούρκους, αλλά απευθείας στη CIA αρχικά, αφού προηγούμενα τον είχαν παγιδεύσει, ο Οτσαλάν και οι Κούρδοι ήταν σύμβολο του αντι-ιμπεριαλιστικού αγώνα, που όλοι υποστηρίζαμε – γι’ αυτό βέβαια και το άγριο κυνηγητό τότε εναντίον τους. Σήμερα όμως τόσο ο Οτσαλάν, όσο και οι Κούρδοι μαζί του, καταπρόδωσαν τα αντι-ιμπεριαλιστικά ιδεώδη και έγιναν ορντινάντσες των Αμερικανών στη Συρία (που τους τροφοδοτούν με άφθονα όπλα και λεφτά), όχι βέβαια για να διώξουν το ISIS, που ήταν απλά η αφορμή, αλλά για να παίξουν στη συνέχεια καθοριστικό ρόλο στο διαμελισμό της Συρίας. Όπως είναι γνωστό όλες οι στρατιωτικές βάσεις των Αμερικανών στη Συρία (που αντίθετα βέβαια με αυτές των Ρώσων έγιναν παράνομα αφού δεν προσκάλεσε κανένας τους Αμερικάνους εκεί!) βρίσκονται σε κουρδικά εδάφη, που είναι εκτός ελέγχου από το νόμιμο συριακό καθεστώς (ουσιαστικά τα υφάρπαξαν οι Κούρδοι δήθεν για να τα απελευθερώσουν από το ISIS). Και είναι βέβαια γνωστό τι ρόλο θα παίξει το εκκολαπτόμενο Κουρδιστάν στο μέλλον: το ρόλο του Αμερικανο-σιωνιστικού προτεκτοράτου στη Μέση Ανατολή, όπως άλλωστε οι άλλοτε αντι-ιμπεριαλιστές Κούρδοι έκαναν φανερό όταν πανηγύριζαν για τις νίκες τους με αμερικάνικες και ισραηλινές σημαίες! 

Την ίδια στιγμή το καθεστώς Ερντογάν ηγείται όλων των Μουσουλμανικών λαών στον αγώνα ενάντια στην αμερικανο-σιωνιστική αρπαγή της Ιερουσαλήμενώ οι άθλιοι Κούρδοι δεν λένε κουβέντα για το ιστορικό αυτό έγκλημα! – που η ανάρτηση της iskra.gr  (όπως ακριβώς όλα τα φερέφωνα του Σόρος) απλά χαρακτηρίζει «αυταρχικό καθεστώς» και ξεμπερδεύει με αυτό… 
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

ΜΕΚΕΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ – 5/1/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: