Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ πρέπει νά ΓΚΡΕΜΙΣΘΗ!

Δεν είναι ανέκδοτο η πτώση του Σαμαρά.
Θα ακολουθήσει τα πρότυπα της πτώσης Γ. Παπανδρέου. 

Τα δύο πολιτικά σκύβαλα που οδηγούν τον τόπο στο απόλυτο χάος και στον διαμελισμό, έχουν …δασκαλευτεί καλά στην Αμερική ως συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. 
 
Ο Σαμαράς που πιπιλάει συνεχώς ότι έρχεται η ανάπτυξη ότι στο τέλος του 2013 αποκόπτουμε το κύμα ανεργίας και από το 2014 θα έχουμε τα πρώτα σοβαρά δείγματα ανάπτυξης, τα λέει γιατί μέχρι τότε θα έχει φύγει και θα έχει παραδώσει την σκυτάλη της Πρωθυπουργίας σε άλλον
Ο Σαμαράς ως προσφιλή του δικαιολογία θα πει: «δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας…», οπότε θα εμφανιστεί και ως ήρωας κι ας έχει ρίξει πιο βαθιά στον λάκκο τη χώρα και τον λαό.
Είναι οι πομφόλυγες δίχως κανένα κόστος για τον Σαμαρά. 
Τι θα γίνει λοιπόν; Το πολιτικό τέλος για τον Μεσσήνιο δεν είναι μακριά. Αντιθέτως, είναι πολύ κοντά και μάλλον επισπεύδεται με το λουκέτο που αποφάσισε να βάλει στην ΕΡΤ. 
Ο δεύτερος, μετά τον Γιωργάκη πολιτικός ολετήρας, μάλλον υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη. Ίσως και σκόπιμα. Έριξε ζαριά όπως παλαιότερα ο ΓΑΠ με το δημοψήφισμα. 
Ο ΓΑΠ μέσα σε λίγες μέρες αντικαταστάθηκε από τον Παπαδήμο, πιθανώς και τώρα να γίνει κάτι αντίστοιχο. 
Ο Σαμαράς είτε θα παραδώσει την εξουσία σε έναν Παπαδήμο Νο2 είτε θα πάει στις εκλογές στις οποίες και θα υποστεί βέβαιη ήττα. 
ΠΗΓΗ:   
--------
Σημ. Kardamas: Ἡ ἧττα του θά εἶναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ!  Θά προλάβει, ἄραγε, καί θά τοῦ ἐπιτρέψουμε, νά διαφύγει μέ Ἑλικόπτερο;
---------------- 

Δεν υπάρχουν σχόλια: