Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2009

Η χαφιεδοτυπία και τα παραρτήματά της !


Ο ρόλος της «Ε» είναι γνωστός: Το άντρο των ποικίλων ρουφιάνων και ιδεολογικών ροπαλοφόρων της αυτοκρατορίας και των παραρτημάτων του Σόρος.

Η εφημερίδα που αποτελεί το μαγειρείο της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών και τον επαγγελματία σπόνσορα του αντιρατσισμού δεν αφήνει κανένα γεγονός δίχως να το αλλοιώσει και να το παραχαράξει. Η εφημερίδα που με πρωτοσέλιδο προέτρεπε τους μαθητές να κτυπήσουν τα αστυνομικά τμήματα, έχει αναλάβει εργολαβικά να στιγματίσει τον ελληνικό λαό και κάθε υγιή αντίσταση σαν εθνικιστική και ρατσιστική. Η εφημερίδα που συκοφαντεί οτιδήποτε έχει εθνική, αγωνιστική γεύση, που κτυπά υστερικά τις ιστορικές μνήμες του ελληνικού λαού και που χειροκροτεί τις τελετουργικές παρελάσεις της αυτοκρατορίας (αλήθεια για όλο αυτό το σώου των παρελάσεων της στέψης του νέου αυτοκράτορα οι υστερικοί κατά των εθνικών μας παρελάσεων δεν βγάλανε τσιμουδιά), αυτή, λοιπόν, η πρακτορική εφημερίδα έρχεται τώρα να παραχαράξει και να συκοφαντήσει την συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα.
Είναι τόσο ελεεινά και εμετικά τα ψεύδη τους και τόσο αλαζονικά που ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε οι μπράβοι της εφημερίδας.
Δεν κατεβαίνουν να κάνουν ένα ρεπορτάζ σε αυτές τις γειτονιές, μια και καμώνονται ότι δεν γνωρίζουν ότι το κέντρο της Αθήνας έχει ισοπεδωθεί κυριολεκτικά από τα γκέτο των αλλοδαπών μαφιών, τα ναρκωτικά, τη βρωμιά παντός είδους και την αχαλίνωτη εγκληματικότητα.
ΟΧΙ μόνο δεν αποκαλύπτουν την κόλαση της αλλοδαπής κατοχής του κέντρου της Αθήνας, αλλά την επικαλύπτουν και συκοφαντούν ασυστόλως τους ιθαγενείς αν τολμήσουν να φωνάξουν και να κινητοποιηθούν για την επιβίωσή τους.
Μιλάνε για ρατσισμό αυτοί οι ελεεινοί μπράβοι της πολυπολιτισμικότητας καταπίνοντας τον πιο άγριο και αχαλίνωτο ΡΑΤΣΙΣΜΟ που ασκείται σε βάρος των Ελλήνων εργαζομένων και των ιθαγενών των γειτονιών της Αθήνας.
Παραποιούν, όμως και ξετσίπωτα την αλήθεια των γεγονότων.
Γιατί η συγκέντρωση των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα δεν ήταν καμιά «αντισυγκέντρωση». Είχε προαναγγελθεί εδώ και πολλές μέρες!!!
Αντισυγκέντρωση κάνανε οι εγκάθετοι που κινούν τις μαφίες των αλλοδαπών: Αυτοί που με τις κουκούλες καίγανε και σπάγανε την Αθήνα, εμφανίζοντας αυτές τις πράξεις καταστροφής και πλιάτσικου σαν «εξέγερση» των μαθητών!!!
Κατασκευασμένο και το άλλοθι αυτής της αχαλίνωτης ψευδολογίας και συκοφαντίας εναντίον των κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα. Η «Χρυσή Αυγή»!!!
Συντηρούν και επιδοτούν πολιτικά τη «Χρυσή Αυγή» για να τη χρησιμοποιούν σαν τεκμήριο και άλλοθι εναντίον κάθε λαϊκής διαμαρτυρίας. Μόνο που τα βρώμικα αυτά παιχνίδια γίνονται πλέον αντιληπτά και στους αφελείς.
Οι δοσίλογοι της χαφιεδοτυπίας έχουν αποκαλυφτεί πλέον.
Αλλά, αυτοί οι «γενναίοι της υποταγής», που το παίζουν αιρετικοί, γιατί έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους; Μιλάω ευθέως για τον Τριάντη και τον Στάθη…
-------------------------------------------------------
( Αναδημοσίευση από το ΡΕΣΑΛΤΟ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!