Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΚΕΑ: Το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας από σύσσωμη την «αριστερά» μας !

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΜΕΚΕΑ: Το ξεπούλημα της Εθνικής Κυριαρχίας  από σύσσωμη την «αριστερά» μας ! 
..................................

Ο Τσίπρας βρίζει αναίσχυντα τους λαούς της Ευρώπης που υπερασπίζονται την εθνική τους κυριαρχία !   

..........................................

Τώρα που το αντί-ΕΕ κίνημα αναπτύσσεται πανευρωπαϊκά και υπάρχει κίνδυνος να μπει δυναμίτης στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, πράγμα που ΤΡΕΜΟΥΝ σήμερα οι ελίτ σε όλη την Ευρώπη και στις ΗΠΑ— ιδιαίτερα αν καταφέρουν οι Βρετανοί να βγουν από την ΕΕ, οπότε θα τους ακολουθήσουν πιθανά και άλλοι λαοί— βγήκε ξανά ο Τσίπρας να περάσει τη γραμμή της Υπερεθνικής Ελίτ στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ (και από εκεί σε όλα τα παραμάγαζα της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς») για το ανερχόμενο τέρας της ακροδεξιάς στην Ευρώπη !!!
  Αυτή λοιπόν η «αριστερή» μαριονέτα ενός προτεκτοράτου —όπως έχει καταντήσει την Ελλάδα και ο ίδιος, ιδιαίτερα μετά το «δεν έχει σύνορα η θάλασσα» και την έλευση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο— τολμά με περίσσιο θράσος να αποκαλεί “φασίστες”  και ακροδεξιούς τους λαούς και τις κυβερνήσεις χωρών (από την Ουγγαρία και την Πολωνία μέχρι τη Σλοβακία που έχει και αριστερή κυβέρνηση(!) ως την Αυστρία) επειδή δεν εφαρμόζουν…κοινές αποφάσεις της ΕΕ (δηλαδή της Υ/Ε που τις υπαγορεύει—διάβαζε οι πολυεθνικές και τα όργανά τους), αλλά και επειδή δεν αναλαμβάνουν το μερίδιο «ευθύνης» που τους «αναλογεί» στο ζήτημα απορρόφησης των «προσφύγων και μεταναστών» !!!!!!!!!!

  Καλεί δηλαδή τις «φρέσκιες» χώρες της ΕΕ (Ουγγαρία, Πολωνία, Σλοβακία έγιναν μέλη το 2004) να συμμορφωθούν «προς τας υποδείξεις του», λες και είναι υποχρεωμένος ο λαός της Σλοβακίας, όπως άλλωστε και ο δικός μας, αλλά και όλοι οι λαοί της Ευρώπης να φορτωθούν στον προϋπολογισμό τους, στις κοινωνίες τους και τις κοινωνικές τους υπηρεσίες (Υγεία, Εκπαίδευση κλπ.) τα εκατομμύρια μεταναστών που βρήκαν την ευκαιρία με τον ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν από τις ταλαιπωρημένες (πολιτικοστρατιωτικά και οικονομικά) χώρες τους στον «παράδεισο» της ΕΕ. Ιδιαίτερα τώρα που η Υ/Ε συνθλίβει παντού τα υπολείμματα κοινωνικού κράτους όπου αυτά έχουν απομείνει…
  Λες και είναι υποχρεωμένοι οι λαοί της Β. Ευρώπης (που χωρίς καν να ρωτηθούν) καλούνται να περιθάλψουν τα εκατομμύρια των προσφύγων που προκάλεσε με τους πολέμους της η Υπερεθνική Ελίτ (χωρίς βέβαια να ρωτήσει ούτε τους λαούς αυτούς για τους πολέμους της!).    
    Φυσικά, την ίδια στιγμή, το κόμμα του Τσίπρα και οι συνιστώσες της Παγκοσμιοποιητικής «Αριστεράς» κάλυπταν ιδεολογικά τους πολέμους αυτούς—μιλώντας για …λαϊκές επαναστάσεις και δικτάτορες που πρέπει να πέσουν…

  Όμως αυτές οι κυβερνήσεις που κλείνουν τα σύνορά τους δεν κάνουν τίποτε άλλο από το να εξασφαλίζουν έναν βαθμό εθνικής και οικονομικής κυριαρχίας, όπως απαιτεί το ανερχόμενο σε όλη την Ευρώπη κίνημα υπέρ της εθνικής κυριαρχίας και κατά της ΕΕ —πράγμα που για τον «αριστερό» πρωθυπουργό μας είναι έγκλημα ασυγχώρητο.
  Δηλαδή πρόκειται ξεκάθαρα για εσκεμμένη διαστρέβλωση και βρώμικη γραμμή της «Αριστεράς» το να εμφανίζει ο Τσίπρας ως «ακροδεξιό τέρας που αναδύεται στην Ευρώπη» το φαινόμενο οι βόρειοι λαοί να απαιτούν και να πετυχαίνουν κάποιο έλεγχο των συνόρων τους, ενώ αυτός να υποστηρίζει αναίσχυντα —όπως του λένε οι Σόρος και οι λοιποί εντολείς του— ότι «εμείς της πρώτη φορά αριστεράς» είμαστε οι «καλοί», ενώ οι λαοί που αντιστέκονται με στόχο κάποια εθνική κυριαρχία είναι οι «κακοί».
    Και δεν νιώθει βέβαια κανένα ίχνος ντροπής όταν προσάπτει στις χώρες αυτές την «αντικαπιταλιστική» κατηγορία, άκουσον-άκουσον, ότι με τα μέτρα που παίρνουν μέσα στην ΕΕ αποκτούν «εθνική κυριαρχία μόνο έναντι των ανθρώπων όχι όμως και έναντι του κεφαλαίου» (!!!), ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας προφανώς κάνει το αντίθετο: δηλαδή μπορεί μεν να παραδίδει εθνική κυριαρχία στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ «για το καλό των ανθρώπων», στο θέμα όμως του κεφαλαίου είναι κέρβερος, προφανώς με το να ξεπουλά όλο τον εθνικό μας πλούτο στο ξένο κεφάλαιο..! Και βέβαια βολικά διαστρέφει, ο πρώτος τη τάξει «αριστερός» εντολοδόχος της Υ/Ε, το γεγονός ότι η «ελεύθερη» κίνηση ανθρώπινου δυναμικού είναι επίσης βασικό στοιχείο της καπιταλιστικής αγοράς, ιδιαίτερα της παγκοσμιοποιημένης.
    Παραπλανά λοιπόν ο Πρωθυπουργός «μας» σε σχέση με την τέτοια επιλογή των χωρών του Βίσενγκραντ (Τσεχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Πολωνία) αλλά και της Αυστρίας για έλεγχο των συνόρων, επιλογή η οποία δεν κινείται βέβαια στα πλαίσια ενός «εθνικοαπελευθερωτικού προτάγματος», αλλά αποτελεί επιλογή των ντόπιων ελίτ (για εκλογικούς συνήθως λόγους), που όμως συναντά φυσικότατα τη στήριξη του απλού λαού, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ανταγωνίζεται και να αλληλοεξοντώνεται με τους μετανάστες μέσα στα ανοιχτά σύνορα της ΕΕ και τις ανοιχτές αγορές «για ένα… καλύτερο αύριο».!

  Το συνονθύλευμα όμως των πασόκων-τεχνοκρατών και των «αριστερών» ψευτοδιανοούμενων της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί τη στάση αυτή των λαών και των εκλεγμένων κυβερνήσεών τους ως κίνδυνο για τις αξίες της Ευρώπης!!!
Και επειδή προφανώς ως αξίες της Ευρώπης εννοούν και την «Δημοκρατία» τους, ρωτάμε:
Ποιος είναι δημοκράτης;
  • Ο “ακροδεξιός” Ορμπάν της Ουγγαρίας που κάλεσε τον ίδιο τον λαό να ψηφίσει σε δημοψήφισμα αν θα αποφασίζει αυτός πόσους μετανάστες θα έχει η Ουγγαρία αντί να το αποφασίζει αυτό ο κάθε Γιούνκερ-Σουλτς κλπ..
  • Ή ο Τσίπρας που όχι μόνο δεν διανοείται να προκηρύξει δημοψήφισμα για το αν θέλει ο λαός να μετατραπεί η χώρα σε μια πελώρια αποθήκη μεταναστών της Ευρώπης;
Αλλά να μην αναφερθούμε βέβαια στο ότι και όταν προκήρυξε δημοψήφισμα και ο λαός ψήφισε ΟΧΙ στα Μνημόνια κλπ., αυτός την άλλη κιόλας μέρα ξεκίνησε διαπραγματεύσεις για ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!
ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΑΥΤΗ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
  Φυσικά ο Τσίπρας λέει και πράττει αναλόγως, καθώς απολαμβάνει την πλήρη στήριξη των συνοδοιπόρων της Παγκοσμιοποιητικής Αριστεράς τύπου ΛΑΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ (αλλά και του ΚΚΕ πλέον), που δεν λένε κουβέντα για κλείσιμο συνόρων -την στιγμή μάλιστα που οι «Γιατροί χωρίς σύνορα» μιλούν για εγκλωβισμό 350.000 προσφύγων και μεταναστών σύντομα, ενώ ο Αβραμόπουλος επιβεβαίωσε ότι αναμένονται 100.000 μέσα στον Μάρτιο μόνο!
  Το ωραίο είναι ότι κάποιοι από την «Αριστερά» αυτή που τόλμησαν αρχικά να μιλήσουν για εθνική κυριαρχία, μόλις ξέσπασε η προσφυγική κρίση «ξέχασαν» αυτά που έλεγαν για κυριαρχία, και τώρα μιλούν για «ασφαλή διέλευση των προσφύγων», δηλαδή για τη μετατροπή της χώρας σε μόνιμο “Hot Spot” και απώλεια κάθε ελέγχου των συνόρων μας! (βλ. επίσημη γραμμή της ΛΑΕ, αλλά και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ακόμη και του ΚΚΕ, καθώς επίσης και τα τελευταία άρθρα Κώστα Λαπαβίτσα στην ιστοσελίδα «ΙΣΚΡΑ»),

  Για αυτό και ο Τσίπρας σε μια αποστροφή του λόγου «του» έκανε αναφορά στην «ιδεολογική ηγεμονία που κερδίσαμε και που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσουμε να χαθεί..», αφού γνωρίζει πολύ καλά ότι από τα αριστερά παίζει χωρίς αντίπαλο…ενώ από τα δεξιά η ΧΑ απέχει παρασάγγας από τον χαρακτήρα και τη δράση άλλων εθνικιστικών/πατριωτικών κομμάτων ή κινημάτων της Ευρώπης, και δεν συγκεντρώνει βέβαια εκλογικά ποσοστά ανάλογα με αυτά του FN στη Γαλλία ή του UKIP στη Βρετανία, ούτε αποτελεί μαζικό πόλο έλξης των λαϊκών μαζών που αντιτίθενται σήμερα και στην Ελλάδα (έστω και θολά) στην ιδεολογία της Παγκοσμιοποίησης, των ανοιχτών συνόρων κλπ..
Και παίζει χωρίς αντίπαλο ο Τσίπρας στο πεδίο του Αντιπαγκοσμιοποιητικού Αγώνα, παρόλο που η Ελλάδα υπέστη τη μεγαλύτερη οικονομική και κοινωνική καταστροφή από όλες τις άλλες χώρες της ΕΕ…
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΤΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ
  Οι λαοί ξυπνούν παντού, απλά εμείς στην Ελλάδα, έχοντας την πιο διεφθαρμένη “Αριστερά” στην Ευρώπη, θα χρειαστούμε ίσως περισσότερο χρόνο για να απαλλαγούμε από τη γάγγραινα της ιδεολογίας της Παγκοσμιοποίησης και της ΕΕ και τα ντόπια γρανάζια της, «αριστερά» και «δεξιά». 
 Γρανάζια που –με την αγαστή συμπαράσταση και καθημερινή πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ– έχουν βαλθεί να υποτάξουν σε τέτοιο βαθμό συνειδησιακά το λαό μας,  που τον παρουσιάζουν μάλιστα και υπερήφανο που έγινε η παραδουλεύτρα  των αποφάσεων της Υπερεθνικής Ελίτ !
  Καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της Πατρίδας μας σε αντίσταση ενάντια στην μετατροπή της Ελλάδας και της Ευρώπης σε μία α-λά «Σόρος» πολυπολιτισμική «κοινωνική σούπα»… εύκολο θύμα στις ορέξεις της Υπερεθνικής Ελίτ.

ΜΕ ΑΜΕΣΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΔΗ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΜΕΚΕΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

α) Άμεση έξοδος από την ΕΕ και επομένως αποδέσμευση από τη Συνθήκη Σένγκεν, Δουβλίνου κλπ. και το ΝΑΤΟ

β) Άμεσο κλείσιμο (δηλαδή κυριαρχικό έλεγχο) των συνόρων μας και επιστροφή των προσφύγων στην Τουρκία ή ακόμη και στις χώρες προέλευσης τους αν αυτή δεν τους δέχεται. Ειδικές ρυθμίσεις για τους πραγματικούς Σύριους πρόσφυγες πολέμου.

γ) Άμεση έναρξη διαπραγματεύσεων με άλλες χώρες εκτός ΝΑΤΟ για να εξασφαλίζουμε τη προστασία των συνόρων μας από τους γκάνγκστερς του ΝΑΤΟ

ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΗΡΥΝΕΣ ΜΕΚΕΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

............................................

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ, γράφετε ΠΑΝΤΟΤΕ Ελληνικά! *** Όχι μέ Λατινικούς χαρακτήρες!