Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

Η λαϊκή πλημμυρίδα της οργής: Στην κόψη του ξυραφιού !

Τού Θύμιου  Παπανικολάου
Η χθεσινή κάθοδος του κόσμου στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε όλες τις Πλατείες της Ελλάδας, ήταν πρωτοφανής, δίχως ιστορικό προηγούμενο.
Τα υλικά των ποσοτικών υλικών της λαϊκής ΟΡΓΗΣ συσσωρεύονται και συμπιέζονται εκρηκτικά.

ΟΛΗ η Ελλάδα βρίσκεται σε οργισμένο αναβρασμό, ο οποίος σπάει τα φράγματα της «νομιμότητας» του καθεστώτος και των κομμάτων του: Αυτός ο οργισμένος αναβρασμός (το αυθόρμητο της λαϊκής αγανάκτησης) αποτελεί το πιο ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ στοιχείο κάθε Επαναστατικής Κίνησης.

Αυτή η αλματώδης και κατακλυσμιαία ΠΟΣΟΤΙΚΗ συσσώρευση των υλικών της λαϊκής οργής, αυτός ο πυρετός του λαϊκού αναβρασμού, ΑΝΑΖΗΤΑ το ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΑΛΜΑ, δηλαδή την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ και ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

Η ορμή της λαϊκής οργής που συσσωρεύεται εκρηκτικά δεν μπορεί να διαρκέσει επʼ αόριστον, δεν μπορεί να μένει μετέωρη ακόμα για πολύ.
Αν δεν κάνει το ποιοτικό άλμα, δηλαδή δεν βρει ή δεν γεννήσει μια σταθερή πολιτική έκφραση και οργάνωση (την ΗΓΕΣΙΑ), τότε θα «τελματώσει» και η ΗΓΕΣΙΑ θα περάσει στα χέρια του καθεστώτος, στα χέρια εκείνων, εναντίον των οποίων ο λαός έχει ξεσηκωθεί.

Είναι ιστορικός νόμος: Όταν οι ποσοτικές συσσωρεύεις των εκρηκτικών υλικών της λαϊκής ΟΡΓΗΣ δεν έχουν τη δική τους Πολιτική και Οργάνωση ( ΗΓΕΣΙΑ), την Πολιτική και την Οργάνωση (την ΗΓΕΣΙΑ) τη δίνει το καθεστώς, σε ποικίλες παραλλαγές και μεταμφιέσεις…

Η λαϊκή οργή, όσο ΚΑΘΟΛΙΚΗ και εκρηκτικά συσσωρευμένη και να είναι ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ από μόνη της να γκρεμίσει ένα καθεστώς και ιδιαίτερα τα θεμέλια αυτού του καθεστώτος, δίχως πολιτική οργάνωση και ηγεσία, δίχως ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ στρατηγικούς και τακτικούς στόχους και ΟΡΓΑΝΑ ΑΓΩΝΑ…

Και σε αυτό το γιγάντιο ΚΕΝΟ που υπάρχει, το αβυσσαλέο χάσμα ανάμεσα στον οργισμένο λαό και την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ της πολιτικής και οργανωτικής του έκφρασης, ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΤΑΙ το μεγάλο δράμα της εποχής μας: Ο θανάσιμος κίνδυνος που απειλεί αυτήν την υγιή οργισμένη επαναστατικότητα του ελληνικού λαού που εκδηλώνεται στις Πλατείες.

Όταν η ΝΕΤ έχει ανοικτή σύνδεση με την Πλατεία Συντάγματος και ΟΛΑ τα ΜΜΕ προβάλλουν το «ιστορικά» πρωτόγνωρο αυτό κίνημα της λαϊκής αγανάκτησης, ΚΑΤΙ δεν πάει καλά…

Οι δήμιοι του ελληνικού λαού και οι σαρκοφάγες ύαινές τους γνωρίζουν αυτό που εμείς ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ: Αυτό το πρωτόγνωρο κίνημα της λαϊκής οργής είναι μετέωρο, δεν έχει από ΠΟΥΘΕΝΑ να πιαστεί ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ.
Το μόνο που υπάρχει είναι οι εξουσίες του καθεστώτος, οι σκευωρίες των μηχανισμών του, η ξεπουλημένη «αριστερά» και τα μίσθαρνα παραρτήματα της, τα οποία έχουν καταλάβει το κάτω μέρος της Πλατείας και επιχειρούν να «μαγαρίσουν» τον γενικό λαϊκό ξεσηκωμό με τις οργανωμένες, νεοταξικές, πολυπολιτισμικές φιέστες τους.
ΟΙ μόνες οργανωμένες δυνάμεις που παρεμβαίνουν, ΑΝΟΙΚΤΑ ή ΥΠΟΓΕΙΩΣ, είναι οι δυνάμεις του καθεστώτος: ΜΜΕ, τα ποικίλα δίκτυα της εξαγορασμένης «αριστεράς» και των ποικίλων νεφελωμάτων της, οι οικότροφοι ακαδημαϊκοί του καθεστώτος (κινητοποιήθηκαν και αυτοί), τα είδωλα του καθεστώτος με τις «αγωνιστικές» μεταμφιέσεις τους, οι τυφλές σέχτες κάθε είδους, οι μυστικές υπηρεσίες και το πλήθος των κρυφών προβοκατόρων τους…

Ο ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ και ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ αναβρασμός της ελληνικής κοινωνίας βρίσκεται στο ΕΛΕΟΣ των πολυεδρικών και πολύχρωμων «παρεμβάσεων» του καθεστώτος.

ΕΜΕΙΣ, απλώς θριαμβολογούμε για το πλήθος του κόσμου που έχει ξεχυθεί, σαν χείμαρρος που κατακλύζει τα πάντα, αλλά στεκόμαστε ΕΝΤΕΛΩΣ ανίκανοι να αρθρώσουμε πολιτικό λόγο, να αξιολογήσουμε και να αναλύσουμε αυτό το συνταρακτικό γεγονός της λαϊκής έκρηξης, απαντώντας στο μέγα στρατηγικό ερώτημα: Τι πρέπει να κάνουμε για να θωρακιστεί και να παγιωθεί αυτή η θύελλα της αγανάκτησης ΠΟΛΙΤΙΚΑ και ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ…

Οι πλημμυρίδες της λαϊκής οργής ΑΠΑΙΤΟΥΝ πιο πιεστικά και ανάλογες ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΕΣ ιδεολογικής, πολιτικής και οργανωτικής ζύμωσης: ΠΛΗΜΜΥΡΙΔΕΣ Ιδεών, αναλύσεων, θεωρητικών, πολιτικών και οργανωτικών επεξεργασιών…

Δεν μπορούμε απλώς να επαναπαυόμαστε και να μεθάμε με την οργισμένη λαϊκή ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
ΠΡΕΠΕΙ να απαντήσουμε: Στο πώς θα εξελιχτεί πολιτικά αυτή η λαϊκή εξέγερση, στο τι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει για να κάνει το ποιοτικό της άλμα και να μετεξελιχθεί σε ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ…
--------------------------------------------

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ – ΕΝΙΑΙΟ καταργεί τους παράσιτους στη Γη!
Οι (αμεσο)δημοκρατικές συνελεύσεις χρειάζεται να αναδείχνουν τους συντονιστές τους οι ίδιες, χωρίς να αναγνωρίζουν αυτόκλητους προέδρους.
Επίσης, ιδιαίτερα στη σημερινή κατάσταση, πρέπει να ασχολούνται με τη διάδοση της ΑΥΤΑΡΚΕΙΑΣ και του ΕΝΟΣ-ΕΝΙΑΙΟΥ ψηφοδελτίου που περιορίζει την εγωμανία.
Η διάδοση του Ενιαίου παράλληλα μας προετοιμάζει, ώστε αν γίνουν εκλογές πριν φτιάξει ο λαός μόνος του νέο Σύνταγμα, οι κατά τόπους υποστηρικτές τού Ενιαίου ψηφοδελτίου, μπορούν να φτιάξουν ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ συνδυασμούς με αντιμνημονιακά πρόσωπα που έχουν επίσης στηρίξει ΕΜΠΡΑΚΤΑ το Ενιαίο, ώστε να μένει στο προσκήνιο η πραγματικά (αμεσο)δημοκρατική εναλλακτική λύση στη γενιτσαρική δικτατορία.
http://enieopsifodeltio.wordpress.comΜε επιμονή στο αρχαιοελληνικό ΜΟΝΑΔΙΚΟ κριτήριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς, το συμφιλιωτικό ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο (που πρότεινε ο Ρήγας -άρθρο 37 στο Σύνταγμα- EΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στις 3 πρώτες εκλογές και ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ στα 3 πρώτα ελληνικά Συντάγματα, την Ελβετία και από ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ), μπορούμε να βελτιώσουμε την κοινωνία, με κυβερνήσεις αλληλεγγύης, χωρίς παράσιτους, μίζες και διχόνοια. Οι διαδικασίες ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αποφασίζουμε και από ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ επιλέγουμε υπευθύνους, δίνουν την ευκαιρία για την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ!
ΔΕ φοβόμαστε να συμμετέχουν ακόμα και ως υποψήφιοι, άτομα με κομματικές παρωπίδες, αφού τελικά στις προτάσεις μας και στην ανάδειξη προσώπων, η πλειονότητά μας στηρίζει, φυσικά, πρώτα τους πιο φιλότιμους, συνεργάσιμους και αλτρουϊστές υποψήφιους, είτε ανήκουν κάπου, είτε δεν ανήκουν πουθενά.
ΔΕ χρειάζεται να περιμένουμε να αλλάξουν το νόμο οι διχαστικοί κομματικοί μοναρχικοί και πότε θα ξαναγίνουν εκλογές!
Μπορoύμε να αρχίσουμε με πρωτοβουλίες ανά περίσταση ή δήμο, αναδείχνοντας με ΕΝΑ-ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο τους εκάστοτε εντολοδόχους μας, και έτσι να δουν όλοι στην πράξη ότι το ίδιο μπορούμε να κάνουμε με προκριματική, ανεπίσημη κάλπη πριν από τις εκλογές, διαμορφώνοντας από όσους βγουν πρώτοι σε ψήφους το ΕΝΙΑΙΟ ψηφοδέλτιο των επίσημων εκλογών.
Το εφάρμοσαν σε 28 δήμους το 2006!*  
http://enieopsifodeltio.wordpress.com  
http://energoipolitesnaxou.blogspot.com/2010/05/blog-post_13.html
http://parospress.blogspot.com/2010/05/blog-post_9084.html
http://antipariafwni.blogspot.com/2009/01/niki.html
http://www.eleftheria.gr/viewarticle.asp?aid=6954&pid=5&CategoryID=5&txt=%CE%B3%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B7%CF%82
http://fonirodopis.gr/press/?p=12718
http://apps.facebook.com/causes/61685
http://www.kpad.gr/text/thesis/enieo1.htm
http://edrana.blogspot.com/2007/06/blog-post_05.html
http://troktiko.blogspot.com/2009/05/blog-post_5788.html