Ἡ ΕΛΛΑΣ ὑπὸ κατοχήν (ΔΝΤ, ΕΕ, ΛΑΘΡΟ-Ἔποικοι)!- Ἕλληνες, Ἀντισταθῆτε στοὺς ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, στοὺς ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ καὶ στοὺς ντόπιους ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!-- ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ παντοῦ!------ Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΤΣΙΠΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" τού ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΝ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς ΕΛΛΗΝΕΣ! - ΒΓΗΤΕ ἀπὸ τὰ σπίτια σας! --ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! --Παλλαϊκὴ ΣΥΣΣΤΡΑΤΕΥΣΗ γιὰ τὴν ΑΝΑΤΡΟΠΗ τους! --ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ γιὰ τοὺς ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καὶ τοὺς ΠΡΟΔΟΤΕΣ, γιὰ ὅσους "Βουλευτὲς" λὲνε "ΝΑΙ" στὰ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ", στὰ ΚΤΗΝΩΔΗ "ΣΥΜΦΩΝΑ" ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ καὶ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΥ τῶν ΕΛΛΗΝΩΝ!-----ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!---- ΠΟΤΈ ΡΑΓΙΑΔΕΣ!-------- Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μία φοβερά φυλακή γιά τόν Ελληνικόν Λαόν, καί τό ΕΥΡΩ είναι ΈΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΊΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΝΑΖΙ καί τών ντόπιων ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΤΣΙΠΡΑ καί ΚΑΜΜΕΝΟΥ. Τί δουλειά έχει η Ελλάδα, τί δουλειά έχουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ στόν ΛΑΚΚΟ ΤΩΝ ΛΕΟΝΤΩΝ;(Ακτήμων)-

Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Η κοινοβουλευτική Χούντα εν δράσει και οι ευθύνες δημοσιογράφων, συνδικάτων και Αριστεράς*

ΤΑΚΗΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ    
Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ιδιαίτερα η αποβολή κάθε δημοκρατικού προσωπείου από την κοινοβουλευτική Χούντα που έχει διορίσει η Υπερεθνική ελίτ στην Ελλάδα για να την κυβερνά, είναι καθοριστικά. 
Ετσι, η Χούντα αυτή, ξεπερνώντας σε αυταρχικότητα ακόμη και την στρατιωτική Χούντα Παπαδόπουλου, δεν δίστασε να κλείσει την κρατική τηλεόραση. 
Τα γεγονότα αυτά καθορίζουν πέραν κάθε πια αμφιβολίας τον χαρακτήρα του προτεκτοράτου (βλ. Τ.Φ. Η Ελλάδα ως προτεκτοράτο της Υπερεθνικής Ελίτ, Γόρδιος, 2011) που  έχει επιβάλει η ελίτ αυτή μέσω της ΕΕ στην χώρα μας, με την πλήρη βέβαια σύμπραξη της ντόπιας ελίτ και των προνομιούχων στρωμάτων. 
Μόνο σε ένα προτεκτοράτο υπό κατοχή, στην προκειμένη περίπτωση οικονομική, οι γκαουλάιτερ διατάσσουν τα όργανά τους που παριστάνουν τους κυβερνήτες, και ένα «πρόεδρο Δημοκρατίας» που προφανώς δεν έχει ακούσει στη ζωή του τη λέξη «παραίτηση», ότι θέλουν τα ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις 2000 δημοσίων υπαλλήλων. Και αυτοί, στη φούρια τους να εξυπηρετήσουν τα ξένα και ντόπια αφεντικά τους, σπεύδουν να κλείσουν εν μια νυκτί, χωρίς να ρωτήσουν κανένα, τα μοναδικά μη ιδιωτικά κανάλια της χώρας. 
Και είναι ώρα μηδέν, διότι η πράξη αυτή αποτελεί την κορύφωση, αλλά συγχρόνως και την έναρξη της τελικής φάσης στη διαδικασία πλήρους μετατροπής της χώρας σε μια Κινεζοποιημένη Ευρωπαϊκή οικονομία όπου:
  • όλος ο κοινωνικός πλούτος της θα είναι ξεπουλημένος σε πολυεθνικές για ένα κομμάτι ψωμί,
  • οι εργαζόμενοι της δεν θα έχουν κανένα ουσιαστικό εργασιακό δικαίωμα και θα είναι στην απόλυτη δικαιοδοσία του εργοδότη τους για το πότε θα τους προσλαμβάνει και πότε θα τους απολύει κατά βούληση, καθως και για τα άθλια μεροκάματα που μόλις θα καλύπτουν τις ανάγκες επιβίωσης,
  • οι «τυχεροί» νέοι που θα μπορούν να σπουδάσουν στα Πανεπιστήμια, τα οποία σύντομα θα αρχίσουν να εισάγουν δίδακτρα, θα είναι ευτυχείς να βρίσκουν δουλειά σε κάποια πολυεθνική στην Ελλάδα ή κυρίως στο εξωτερικό,
  • οι άρρωστοι θα στριμώχνονται σε άθλια δημόσια νοσοκομεία  με γιατρούς  και νοσοκόμους να δουλεύουν κάτω από εξοντωτικές συνθήκες, και
  • οι συνταξιούχοι θα ζούν στο όριο της απόλυτης φτώχειας, έχοντας χάσει τις εισφορές που πλήρωναν όλη τους τη ζωή για να ζήσουν λίγα χρόνια ανθρώπινα μετά απο τον μόχθο μιας ολόκληρης ζωής -για χάρη, υποτίθεται,  της αποπληρωμής ενός Χρέους που έκαναν οι ελίτ και οι προνομιούχοι, για το οποίο βέβαια δεν τους ρώτησε κανείς!
Και όλα αυτά, ενώ τα “γκέτο” των προνομιούχων (περίπου 30% του πληθυσμού που είναι και οι ευνοημένοι της παγκοσμιοποίησης)  θα θεριεύουν, με τα δικά τους πολυτελή νοσοκομεία και σχολεία, τις υπερπολυτελείς βίλες Χολιγουντιανού τύπου με τις πισίνες και ενώ τα “σκάφη” τους στις πολυτελείς μαρίνες (ιδιοκτησίας Κατάρ κ.λπ.) θα τους περιμένουν. 
Φυσικά, το πανάθλιο αυτό σύστημα των «δύο κόσμων», οι οποίοι θα είναι περισσότερο διακριτοί παρά ποτέ, θα θεωρείται “ανάπτυξη”, αφού το ΑΕΠ θα αυξάνει και η άθλια υποαπασχόληση θα θεωρείται πλήρης απασχόληση, όπως ακριβώς γίνεται σήμερα στις περισσότερες Λατινοαμερικανικές χώρες και τώρα αυξανόμενα στην Ευρώπη, αρχίζοντας με τις χώρες του τ. Υπαρκτού και συνεχίζοντας τώρα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Το κλείσιμο επομένως της ΕΡΤ είναι απλά ο καταλύτης που θα ολοκληρώσει την καταστροφή των λαϊκών στρωμάτων που άρχισε με τα Μνημόνια και τώρα θα συνεχιστεί με μαζικές απολύσεις, ολοκλήρωση του ξεπουλήματος κοινωνικού πλούτου κλπ. Γι αυτό και δεν έχει καμία πρακτική σημασία αν τελικά οι ελίτ βρουν κάποια μπαλωματική λύση ώστε να συνεχίσει η ΕΡΤ, είτε σαν ΕΡΤ-μαϊμού, είτε κανονικά, μετά από κάποιο «πάγωμα» που θα επιβάλλει το ΣτΕ μέχρι τον Οκτώβρη. 
Το «μήνυμα» που θέλει να περάσει στον Ελληνικό λαό η Χούντα που τώρα παριστάνει και τη «Θάτσερ-μαϊμού», το πέρασε: να τρομοκρατήσει τον λαό για την παντοδυναμία της. Έτσι, αντίθετα με τη Θάτσερ που είχε τη στήριξη μιας τεράστιας μεσαίας τάξης, η δική μας Χούντα στηρίζεται μόνο στις ελίτ και τα «νέα» προνομιούχα στρώματα (κν. «λαμόγια») που δημιούργησε κυρίως το ΠΑΣΟΚ (πέρα από τα παραδοσιακά προνομιούχα στρώματα που ψήφιζαν πάντα δεξιά), εφόσον η «μεσαία τάξη» που δημιούργησε το ΠΑΣΟΚ στον δημόσιο τομέα σήμερα είναι υπό διωγμό από τη ντόπια και την υπερεθνική ελίτ.
 
Όμως, δεν είναι μόνο οι ελίτ που ευθύνονται για το κλείσιμο της ΕΡΤ. Το ίδιο συνυπεύθυνες είναι η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ που, όπως συνηθίζουν, έκαναν μια 24ωρη απεργία σε μερικούς κλάδους για την τιμή των όπλων, αντί να κηρύξουν γενική απεργία διαρκείας, όπως επέβαλλε η κρισιμότητα των περιστάσεων, διότι, όπως ανέφερα, το τι έγινε στην ΕΡΤ είναι προπομπός αυτών που θα επακολουθήσουν. 
Μόνο μια γενική απεργία διαρκείας με καθαρό πολιτικό περιεχόμενο  ενάντια στην ΕΕ και την παγκοσμιοποίηση, καθώς και την Χουντοποίηση της χώρας, θα έδινε την ευκαιρία στα λαϊκά στρώματα, τα οποία κυρίως θα πληρώσουν την ολοκληρούμενη καταστροφή, να ακινητοποιήσουν τη χώρα. 
Κατόπιν, ας έκανε η κοινοβουλευτική Χούντα επιστράτευση και σύλληψη των εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων, ή ας τολμούσε να κάνει στρατιωτικό Νόμο, για να συνειδητοποιήσει ακόμη και τους λιγότερο συνειδητοποιημένους στα λαϊκά στρώματα για την επιτακτική ανάγκη ενός Μετώπου Κοινωνικής και Εθνικής Απελευθέρωσης:

Αλλά, για να έλθουμε και στους δημοσιογράφους, το ίδιο συνυπεύθυνη είναι η σημερινή ηγεσία της ΕΣΗΕΑ, η οποία τόσο καιρό ενθάρρυνε συνεχείς απεργίες στην ΕΡΤ, που δεν τις συνέδεε όμως με παράλληλες απεργίες στα ιδιωτικά κανάλια, με αποτέλεσμα την απαξίωση της δημόσιας έναντι της ιδιωτικής τηλεόρασης που έχανε συνεχώς σε όρους τηλεθέασης, έτσι ώστε σήμερα η ΕΡΤ να είναι έτοιμη να κλείσει και αύριο να επανιδρυθεί κατά τρόπο που θα είναι ώριμο φρούτο για ιδιωτικοποίηση. 
 Σήμερα, η ίδια αμαρτωλή ηγεσία της ΕΣΗΕΑ που είναι γνωστή και για τον ρόλο της στο κλείσιμο της Ελευθεροτυπίας πέρυσι, ενώ συνεργαζόταν με τ. συντάκτες της για την έκδοση κλώνου της, φρόντισε να σιγήσει κάθε ΜΜΕ ώστε οι πολίτες να μην έχουν ιδέα για τα τεκταινόμενα, ενώ συγχρόνως να αποδυναμώνεται η μαζικοποίηση της λαϊκής οργής. Τα κοινωνικά μίντια, ακόμη και όταν είναι καλοπροάιρετα όπως συμβαίνει με αρκετές ιστοσελίδες, προφανώς δεν έχουν απήχηση στη πλειοψηφία του ελληνικού λαού που δεν έχει καν πρόσβαση  σε κομπιούτερ. 
 Όμως υπήρχε τρόπος για να μην μένει η πλειοψηφία του λαού στο σκοτάδι, όπως θέλουν οι ελίτ και κατά τεκμήριο και η ηγεσία της ΕΣΗΕΑ. Όπως ιστορικά γινόταν σε παρόμοιες γενικές απεργίες των ΜΜΕ, θα μπορούσε να βγαίνει ένα κοινό φύλλο των απεργών δημοσιογράφων, το οποίο θα ήταν κυρίως ειδησεογραφικό και την αντικειμενικότητα του θα εξασφάλιζε μια επιτροπή των απεργών που θα εξέφραζε όλες τις πολιτικές τάσεις της γενικής τους συνέλευσης, ώστε να μην μένει το κοινό στο σκοτάδι την  κρίσιμη αυτή στιγμή. Αντίθετα, με την τακτική που διάλεξε η ΕΣΗΕΑ γρήγορα θα ξεφτίσει η απεργία, ιδιαίτερα αν δοθούν οι μπαλωματικές λύσεις που ανέφερα, αφού και χωρίς αυτές ήδη άρχισε να σπάει η απεργία με τις περισσότερες εφημερίδες να κυκλοφορούν το Σαββατοκύριακο.

Και, φυσικά, οι δημοσιογράφοι της δημόσιας τηλεόρασης φρόντισαν και οι ίδιοι να την απαξιώσουν, κυρίως στα χρόνια της κρίσης, δουλεύοντας αδιαμαρτύρητα σαν φερέφωνα της Χουντικής προπαγάνδας.  
Έτσι, κάθε φωνή που έθετε την μονομερή άμεση έξοδο από την ΕΕ (όχι απλά την Ευρωζώνη που είναι άλλη μια απάτη!) σαν αναγκαία προϋπόθεση για την έξοδο της χώρας από την καταστροφή, ήταν “κομμένη” από τα πάνελ και τις συνεντεύξεις των δημοσιογράφων της δημόσιας τηλεόρασης, οι οποίοι ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκαν  γι’ αυτή την άθλια λογοκρισία που προφανώς την θεωρούσαν φυσική. Γι’ αυτό άλλωστε και τώρα η κατειλημμένη ΕΡΤ (που εκπέμπει χάρη στην EBU) προβάλλει τους ίδιους αναλυτές και θέσεις που προέβαλλε και πριν, δίνοντας τους μάλιστα τώρα και «εναλλακτικό» χρώμα, αντί να αρχίσει μια καμπάνια διαφώτισης του λαού για τα πραγματικά αίτια της κρίσης στην ΕΡΤ, που οφείλεται βέβαια στη γενικότερη κρίση στην οποία μας καταδίκασε η ένταξη μας στην ΕΕ.  
Έτσι δίνουν έναν καθαρά συντεχνιακό χαρακτήρα στον αγώνα τους, όπως ακριβώς θέλει και η ελίτ, δικαιώνοντας και τη Χουντική προπαγάνδα
Από αυτή τη σκοπιά η κατειλημμένη ΕΡΤ σήμερα παίζει τον ρόλο ενός «πολυτεχνείου-μαϊμού», γιατί βέβαια οι φοιτητές τότε δεν αναφερόντουσαν μόνο, η ούτε καν κυρίως, στα φοιτητικά αιτήματα, αλλά στα γενικότερα αιτήματα του λαού –γι’ αυτό και κέρδισαν την λαϊκή εμπιστοσύνη.  
Όπως αντίστοιχα δεν διαμαρτυρήθηκαν οι ίδιοι δημοσιογράφοι για την κατάφωρη παραβίαση της αρχής της ελευθερίας του Λόγου όταν ένα νόμιμο κόμμα που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις (VPRC) προσελκύει 13-15% των ψήφων “κόπηκε” για τις απεχθείς απόψεις του. Όμως, με την ίδια λογική, θα μπορούσε αύριο να κοπεί πχ και το ΚΚΕ αν έθετε θέμα άμεσης εξόδου από την ΕΕ!  
Αλλά, είναι βασική αρχή ότι η ελευθερία του Λόγου ή είναι αδιαίρετη η είναι ανύπαρκτη. Φασιστικές τάσεις μπορούν να κτυπηθούν μόνο με τον δημοκρατικό ορθολογισμό και την ελευθερία του Λόγου, όχι με το φίμωμα, όπως έκανε η Χουντική ΕΡΤ!
 
Τέλος ίση, αν όχι μεγαλύτερη, ευθύνη φέρνει η κοινοβουλευτική Αριστερά, η οποία δεν τόλμησε να αποχωρήσει από την Βουλή και να καλέσει τον Λαό σε συλλαλητήριο έξω από αυτή μέχρι να ψηφιστεί σε έκτακτη συνεδρίαση η απόρριψη του ψευδο-νόμου που ενέκρινε η κοινοβουλευτική Χούντα και να προκηρυχθούν άμεσες εκλογές που θα έκριναν οριστικά και το θέμα της ένταξης μας στην ΕΕ, (εάν βέβαια η Αριστερά μας τολμούσε να το θέσει σαν κύριο θέμα!)  
Εάν η Αριστερά δεν τολμήσει ούτε αυτή την ύστατη στιγμή να παίξει τον ρόλο της, και επικρατήσουν πάλι οι απόψεις των πολλών βολεμένων μέσα στην ΕΕ στελεχών της, η αναπόφευκτη συνέπεια είναι ότι θα έχει την τύχη της Ευρωπαϊκής «Αριστεράς»...-
       ----------------------------------------------------------------------------------------
* Μια προηγούμενη πρώτη εκδοχή τoυ άρθρου αυτού επρόκειτο να δημοσιευθεί στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία της 16/6/2013 που λόγω της απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΕ δεν κυκλοφόρησε
 ΠΗΓΗ:

Παρασκευή, 14 Ιουνίου 2013

Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ πρέπει νά ΓΚΡΕΜΙΣΘΗ!

Δεν είναι ανέκδοτο η πτώση του Σαμαρά.
Θα ακολουθήσει τα πρότυπα της πτώσης Γ. Παπανδρέου. 

Τα δύο πολιτικά σκύβαλα που οδηγούν τον τόπο στο απόλυτο χάος και στον διαμελισμό, έχουν …δασκαλευτεί καλά στην Αμερική ως συμφοιτητές στο Πανεπιστήμιο των ΗΠΑ. 
 
Ο Σαμαράς που πιπιλάει συνεχώς ότι έρχεται η ανάπτυξη ότι στο τέλος του 2013 αποκόπτουμε το κύμα ανεργίας και από το 2014 θα έχουμε τα πρώτα σοβαρά δείγματα ανάπτυξης, τα λέει γιατί μέχρι τότε θα έχει φύγει και θα έχει παραδώσει την σκυτάλη της Πρωθυπουργίας σε άλλον
Ο Σαμαράς ως προσφιλή του δικαιολογία θα πει: «δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμά μας…», οπότε θα εμφανιστεί και ως ήρωας κι ας έχει ρίξει πιο βαθιά στον λάκκο τη χώρα και τον λαό.
Είναι οι πομφόλυγες δίχως κανένα κόστος για τον Σαμαρά. 
Τι θα γίνει λοιπόν; Το πολιτικό τέλος για τον Μεσσήνιο δεν είναι μακριά. Αντιθέτως, είναι πολύ κοντά και μάλλον επισπεύδεται με το λουκέτο που αποφάσισε να βάλει στην ΕΡΤ. 
Ο δεύτερος, μετά τον Γιωργάκη πολιτικός ολετήρας, μάλλον υπέγραψε την πολιτική του καταδίκη. Ίσως και σκόπιμα. Έριξε ζαριά όπως παλαιότερα ο ΓΑΠ με το δημοψήφισμα. 
Ο ΓΑΠ μέσα σε λίγες μέρες αντικαταστάθηκε από τον Παπαδήμο, πιθανώς και τώρα να γίνει κάτι αντίστοιχο. 
Ο Σαμαράς είτε θα παραδώσει την εξουσία σε έναν Παπαδήμο Νο2 είτε θα πάει στις εκλογές στις οποίες και θα υποστεί βέβαιη ήττα. 
ΠΗΓΗ:   
--------
Σημ. Kardamas: Ἡ ἧττα του θά εἶναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ!  Θά προλάβει, ἄραγε, καί θά τοῦ ἐπιτρέψουμε, νά διαφύγει μέ Ἑλικόπτερο;
---------------- 

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ! -ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΤΖΕΡΤΖΕΛΕΔΕΣ"! ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ!

 ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ! 

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!  ΞΕΡΙΖΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ! 

 
Ο ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ  ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ  ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! 
ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΡΕΜΑΛΙΑ!

ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ! ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΜΑΣ!
ΑΠΟΨΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ! 

ΟΙ  ΧΟΥΝΤΑΙΟΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΚΟΒΟΥΝΕ ΤΑ ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ! 
ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ  ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥΣ! 

ΜΟΝΟΝ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ!

ΕΞΩ  ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΆΔΕΣ !
======================================

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ "ΕΚΟΨΕ" ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ! ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

Η  ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ "ΕΚΟΨΕ" 
ΤΙΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ 
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ!  


ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΟΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ! 


Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΚΑΊ ΤΩΝ "ΡΑΛΛΗΔΩΝ" ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΗ  ΤΩΡΑ! 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! 

 

ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ, 
ΠΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΙ!  

ΚΑΙ  ΟΧΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ! 

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ! Ἐνημερωθεῖτε ἀπ' εὐθείας ὑπό τῶν ἐργαζομένων τῆς ΕΡΤ! Κλεῖστε τίς ΥΕΝΕΔ τῶν ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ! ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ! Ἐνημέρωση 14.6.2013
Ἡ Χουντο"κυβέρνηση" ἔρριξε καί αὐτό τό σῆμα τοῦ σταθμοῦ!
Μπορεῖτε νά ἰδεῖτε  τόν σταθμόν ΕΔΩ! ἤ ΕΔΩ
------------------------

Ὅλοι ΚΟΝΤΡΑ στήν ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ἀπόφαση τοῦ ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΥ καί τῶν "Ράλληδων" συνεργατῶν του!

 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ   ΠΑΣΤΟΡΑΣ  ΚΟΥΡΕΛΗΣ  πουλᾶνε τήν Ἑλλάδα!
Σχεδιάζουν νά ἐνημερωνόμαστε ἀπό τά ἀπέναντι τούρκικα Κανάλια καί ἀπό τά ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ  τών ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ!
ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ΠΟΥΛΑΝΕ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΕΘΝΟΣ!

Ὁ Ἑλληνικός Λαός, ἐάν θέλει νά μείνει ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ὀφείλει νά ΑΝΤΙΣΤΑΘΗ στίς ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ Ἀποφάσεις τοῦ Ἀρχιδωσίλογου, ὁ  ὁποῖος ΣΥΝΕΙΔΗΤΩΣ  ΠΟΥΛΑΕΙ τήν Ἑλλάδα, μέ τήν στήριξη τῶν "ΡΑΛΛΗΔΩΝ" τῆς Συγκυβέρνησης!  

Ὁ γνωστός,  ἀπό τό 1993, ἈΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ἐξακολουθθεῖ νά εἶναι ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ!  Μία φορά ΠΡΟΔΟΤΗΣ  καί ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ  πάντα ΠΡΟΔΟΤΗΣ  καί ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ! 

Μία εἶναι ἡ ΛΥΣΗ:  
Ἀνατροπή  τῶν ΠΡΟΔΟΤΩΝ καί  τῶν ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ , καί ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ τους ΑΜΕΣΩΣ, μέ συνοπτικές διαδικασίες, ΣΕ ΛΑΪΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ στήν ΠΛΑΤΕΙΑ  ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ἘΠΊ ΕΣΧΑΤΗ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ! 

ΟΛΟΙ  ΣΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ! 
ΒΓΕΙΤΕ, ἐπί τέλους, ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ! 

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΤΩΡΑ! 
Ὁ Ἀρχιδωσίλογος ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑΣ, μαζὶ μὲ τοὺς "Ράλληδες" ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ καὶ ΠΑΣΤΟΡΑ ΚΟΥΡΕΛΗ  στό ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ!   Πουλᾶνε τήν Ἑλλάδα!  
==============================

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

ΦΟΒΕΡΌ!  
 Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΥ,  μόλις πρίν ἀπό λίγο,
"ἔρριξε"  τό σῆμα τῆς ΕΡΤ.
Η ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ!
ΛΑΕ  ΞΥΠΝΑ! 
ΒΓΕΙΤΕ  ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!  
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!

Ἡ χουντο"κυβέρνηση" τῶν Ἀρχιδωσιλόγων !

Ἡ χουντο"κυβέρνηση" τῶν Ἀρχιδωσιλόγων ΣΑ(χλα)ΜΑΡΑ, ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ, καί ΚΟΥΡΕΛΗ, μέ "Πράξη Νομοθετικοῦ Περιεχομένου"( Δικτατορικοῦ Τύπου Διάταγμα, μέ παράκαμψη τῆς Βουλῆς), ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ, ἀπολύοντας 2.660 ἐργαζομένους!  


   ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ   ΦΙΜΩΤΡΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ  ΛΑΟΝ! 
 
Ἡ ΧΟΥΝΤΑ πλέον εἶναι μπροστά στά μάτια ὅλων μας, μέ ἄθλιον ἐπικεφαλῆς τόν ΑΡΧΙΔΩΣΙΛΟΓΟΝ Σαμαρᾶ μέ τήν παρέα του! 
 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!
 Κάτω ἡ "Κυβέρνηση" τῶν ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!
--------------------------------

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" ΤΩΝ ΓΗΠΈΔΩΝ καί ἡ Νεοελληνική "Κατάντια"!

Ο ΦΟΒΕΡΟΣ "ΜΗΤΣΑΡΑΣ" ΤΩΝ ΓΗΠΈΔΩΝ πρός Ἕλληνες ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΥΣ ὑπό τόν "Μανδραγόραν" τού Γερμανικού Δολοφονικού "Ἐργαλείου", δηλ τοῦ Εὐρώ!

Τό Μοναδικό Πολιτικό Μήνυμα τοῦ Μητσάρα πρός "κοιμωμένους"  Νεοέλληνες! 

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013

Χάρρυ Κλύνν : ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ!


"... Άν πέσουν στά χέρια τοῦ λαοῦ, θά τούς βγάλουν λουρίδες..."

Παρακολουθῆστε ὁλόκληρο τό Βίντεο!

 

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΚΟΨΤΕ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ,  ΤΟΝ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΣΑΣ!